Haberler

Başkan Çelik: "Kayseri'ye Yakışır İşler Yapıyoruz"

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kurban ibadetinin Müslümanlara yaraşır bir şekilde yapılmasına yönelik hizmetlerinden dolayı aldıkları olumlu geri dönüşlerin geleceğe yönelik hizmetler için enerji kaynağı oluşturduğunu söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kurban ibadetinin Müslümanlara yaraşır bir şekilde yapılmasına yönelik hizmetlerinden dolayı aldıkları olumlu geri dönüşlerin geleceğe yönelik hizmetler için enerji kaynağı oluşturduğunu söyledi.

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Başkan Çelik, Kocasinan'a en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Bu anlamda Oymaağaç Mevkii'nde yaptığımız kurban satış alanı ve mobil kesim üniteleri örnek bir çalışma niteliğinde oldu. Bayram boyunca Kayserimiz için olağanüstü tedbirler aldık. Şimdiye kadar Kayseri'mizde yapılmamış çalışmaları ortaya koyduk. Müslümanlara yakışır tesisler hazırlamayı kendimize görev bildik, bunu da başarıyla gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Mustafa Çelik sözlerine şöyle devam etti, "Bazı kimselerin kurbanı vahşet gibi gösterip olumsuz sözlerini engellemek istiyorsak, belediyeler olarak alternatif çözümler üreterek kurban ibadetinin Müslümana yakışır bir şekilde nasıl olması gerektiğini ortaya koymamız ve bu tür eleştirilere karşı da net söylemlerimizin olması lazım. Bununla birlikte uygun alternatifler bularak sorunu çözmemiz gerekiyor. Yapmış olduğumuz çalışmalar da bütün kamuoyundan olumlu dönüşler aldı."

Olumlu geri dönüşlerin geleceğe yönelik çalışmalar için kendilerini motive ettiğini ve enerji verdiğinin altını çizen Başkan Çelik, sözlerini şöyle tamamladı; " Önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun çok daha gelişmişini halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Çünkü Kocasinan bu hizmeti fazlasıyla hak ediyor. Bütün kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları Kayseri'nin menfaatleri noktasında ortak paydada buluşuyor. Hizmetin hangi kurumdan geldiğine bakmaksızın bütün kurumlarla koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşanan bu uyum da Kayseri'yi diğer ilerden farklı kılıyor."

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ise konuşmasında yaptığı hizmetlerden dolayı övgüyle bahsettiği Başkan Çelik'e teşekkür ederek, "Özellikle Kurban Bayramı'nda sunulan hizmet örnek teşkil etmesi bakımından takdire şayandı. Çok şükür kazasız belasız bir bayram atlattık. Kayseri'de daha önce hiç görmediğimiz bir hizmeti görmüş olduk. Arefe gününden başlayıp bayramın son gününe kadar kurban satış yerlerinde, belediyemizin kurban satışı yapan esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik çok güzel hizmetleri oldu. Bundan dolayı teşekkür ederiz. Mahallelerimizde bayram olmasına karşın temizlik hizmetleri aksamadan devam etti. Hizmetlerinizin devamını bekliyoruz" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Ziyaret sonrası Kocasinan Ziraat Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Başkan Çelik'le birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Çelik de misafirlerine lokum, defter, kalem, tişört, şapka, rozet, anahtarlık gibi hediyelerden oluşan bir paket hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Kocasinan Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title