Haberler

Başkan Çelik, Bürokratlardan Brifing Aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapılan hizmet ve yatırımları değerlendirmek amacıyla bürokratlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapılan hizmet ve yatırımları değerlendirmek amacıyla bürokratlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyeleriyle eğitim ve istişare toplantısı yapan Başkan Çelik, bu kez belediye bürokratlarıyla bir toplantı yaptı.

Kırşehir'deki toplantıda Çelik, tüm daire başkanlıkları ile yatırımcı kuruluşlardan önümüzdeki dönemle ilgili brifing aldı. Toplantının başında bir konuşma yapan Çelik, planlama kadar ekip çalışmasının da önemli olduğunu söyledi. Her fırsatta Büyükşehir birimlerini ziyaret ederek personelin fikirlerini aldığını vurgulayan Çelik, kentin geleceğine yönelik yeni fikirler için mümkün olduğu kadar çok insandan görüş ve öneri aldığını vurgulayarak, herkesin şehir için kafa yormasını istedi.

Ekip olarak bir arada olmayı özellikle istediğini dile getiren Başkan Çelik, "Her birimin kendi yapacağı işleri diğer birimlerin de öğrenmesiyle birbirlerini tetikleyerek yeni fikirler ortaya çıkabilecek" ifadelerini kullandı.

Kentin geleceği ile ilgili yeni projeler ortaya koyarak önümüzdeki üç yıllık dönemde hayata geçireceklerini belirten Başkan Mustafa Çelik, şunları kaydetti:

"Dua alacak, iz bırakacak işler yapmak istiyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimiz devam ediyor ve bunlardan bir sıkıntımız yok. Ama önemli olan herkesin yaptığı belediyecilikten daha farklı belediyecilik yapmaktır. Uygulandığında bu şehir için fayda sağlayacak projeler ortaya koyalım. Ulaşım, toplu taşıma, altyapı, kentsel dönüşüm, yeşil alan ve sosyal-kültürel alanlarda yeni projeleri hayata geçireceğiz."

Toplantıda daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin tüm daire başkanlıkları ve yatırımcı kuruluşlar tek tek söz alarak önümüzdeki dönemde planladıkları yatırım ve projelerle ilgili sunum yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title