Haberler

Başkan Cardozo İçin Gidiyor

Uzun süredir yabancı golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacısomanoğlu bugün Benfica'nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo'nun transferi için Portekiz kulübünün başkanı Luis Filipe Vieira'nın davetlisi olarak Lizbon'a gidiyor.

Bordo mavililerde forvet transferinin bir numaralı adayı olarak Mame Biram Diouf gösteriliyordu. Ancak yönetim, Senegalli golcünün işini bitirmek için bir türlü somut adım atmadı. Bunun nedeni de ortaya çıktı. Trabzonspor, bombayı Diouf'la değil Oscar Cardozo'yla patlatmaya hazırlanıyor!

Paraguaylı oyuncu için yönetimin ocak ayından beri devrede olduğu öğrenildi. Ancak görüşmeler son derece gizli bir şekilde yürütüldü. Ara transfer döneminde Benfica'dan ayrılmaya sıcak bakmayan Cardozo'nun sezon sonu için yeşil ışık yaktığı kaydedildi. İbrahim Hacıosmanoğlu da bunun üzerine Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira ile pazarlıklara başladı.

Başkan bugün Lizbon yolcusu

İkili arasında yapılan görüşmelerde önemli mesafe kaydedildi. Bordo mavililerin beklediği müjdeli haber önceki gün geldi. Benfica Başkanı Vieira, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Portekiz'e davet etti. Vieira gönderdiği mesajda, "Juventus'la oynayacağımız Avrupa Ligi yarı final maçını birlikte izleyelim. Oscar Cardozo transferi için de son görüşmeyi yapıp, el sıkışalım" ifadelerini kullandı. Bu daveti kabul eden İbrahim Hacıosmanoğlu, bu sabah Lizbon'a gidecek.

Fenerbahçe alamamıştı

Oscar Cardozo, iki sezondur Fenerbahçe'nin de gündemindeydi. Ancak sarı lacivertliler bir türlü Paraguaylı forvete imza attıramadı. Tüm çabalara rağmen Cardozo transferi bitirilemeyince, Fenerbahçe eski oyuncusu Emenike'yi kadrosuna kattı.

Benfica'yı şampiyonluğa taşıdı

Jorge Jesus yönetimindeki Benfica, 4 yıllık aranın ardından Portekiz Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Oscar Cardozo, takımının bu başarısında büyük pay sahibi oldu. 30 yaşındaki forvet, kritik maçlarda kaydettiği gollerle Benfica'yı zirveye taşıdı. Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde final oynayan ve Chelsea'ye kaybeden Portekiz ekibi, bu sezon da yarı finali gördü, Juventus'la eşleşti. İtalyan ekibiyle ilk maçı bugün sahasında oynayacak. Yaşadığı sakatlık nedeniyle 22 Kasım ile 26 Ocak tarihleri arasında sahalardan uzak kalan Cardozo, final yolunda Benfica'nın en büyük kozlarından biri konumunda.

Serhat Demirtaş

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Óscar Cardozo Trabzonspor Portekiz Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title