Haberler

Başkan Çalkaya'ya İşçi Dopingi

Balçova Belediyesi’nin temizlik ve fen işlerinde çalışan işçiler tekrar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Ali Çalkaya için kurban kesti, halaylar çekti.

Balçova Belediyesi'nin temizlik ve fen işlerinde çalışan işçiler tekrar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Ali Çalkaya için kurban kesti, halaylar çekti.

Balçova Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçiler Cumhuriyet Halk Partisi tarafından tekrar belediye başkan adayı gösterilen Mehmet Ali Çalkaya'ya onuruna yemek verdi. Şantiyede toplanarak önce kurban kesen işçiler daha sonra Başkan Çalkaya ile birlikte yemek yedi. Personelin verdiği destekten memnuniyetini dile getiren Mehmet Ali Çalkaya "Bugüne kadar hiçbirinize siyasi olarak bir etkide bulunmadım. Bundan sonra da bulunmayacağım. Çünkü belediyeler siyaset değil hizmet yeridir. Biz halkımıza hizmet edip emeğimizin karşılığını almak için buradayız. Benim sizler için yapacağım tek şey çalışma şartlarınızın düzgün olmasını sağlamak ve sendikal haklarınızı korumak olacaktır. Yasa nedeniyle sendikalı yapamadığımız arkadaşlarımıza da gücümüz yettiğince en iyi ücretleri verdik" diye konuştu.

İşçi temsilcileri de Başkan Çalkaya'nın tekrar aday olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek "Hem bizlere hem de Balçova Halkı'na bugüne kadar gösterdiğiniz dürüst yönetimden dolayı teşekkür ederiz. Bizler de sizin bu çalışma prensiplerinden dolayı daha özverili çalışarak bizlerin sırtından sizin hakkınızda karalama kampanyası yapılmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu. Başkan Çalkaya ile birlikte yemek yiyen işçiler daha sonra hep birlikte halaylar çekerek eğlendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Ali Çalkaya Balçova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title