Haberler

Başkan Çalık'tan Başarılı Öğrencilere Hediye

Antalya’nın Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Türk Dünyası Bilim Olimpiyatı'nda "İp Cambazı Bisiklet" projesiyle dünya ikincisi, Türkiye birincisi olan Tekeli ortaokulu öğrencileri Ömer Dursun ve Veli Güç ile "Soğuk" isimli romanıyla tüm Türkiye'de kendinden söz ettiren Anadolu lisesi öğrencisi Bedriye Zobu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve Okul Müdürleri Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı ziyaret etti. Ziyarette başkan Çalık, başarılı öğrencilere tablet hediye etti.

Öğrencileri başarıları nedeniyle kutlayan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Serik Eğitim de altın çağını yaşamaya devam ediyor. Anadolu lisesi son sınıf öğrencisi Bedriye Zobu yazdığı romanıyla hem kendinin hem de Serik'imizin adını tüm Türkiye'ye duyururken, Tekeli orta okulu öğrencileri Ömer Dursun ve Veli Güç yapmış oldukları oyuncak projeleriyle dünya 2. si olarak Serik'imizin ismini bir dünya markası yaptı. Başarılı tüm öğrencilerimizin her zaman destekçileri olacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çalık Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title