Haberler

Başkan Çakır, Akçadağ'ın Kozluca Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Akçadağ İlçesi Kozluca mahalle gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, Genel Sekreter Arif Emecen, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Başkan Kazgan: Yollarımızın standardı yükseliyor

Büyükşehir ile birlikte hizmet beklentilerinin yükseldiğini belirten Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, "Yeni yapılan yollarla birlikte yollarımızın standardı yükseliyor. Merkeze uzak olan mahallelerimizin yollarındaki standartların artması, vatandaşlarımıza daha güvenli ulaşım imkanı sağlıyor. Bu güzel hizmetlerin yapılması, bizleri olduğu gibi vatandaşlarımızı da mutlu ediyor. Yapılan bu yatırım ve hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çakır: hizmet için geldik

Kozluca mahallesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bizler sizlere hizmet için bu göreve geldik. Bu sene bizi en çok zorlayan konu ülke genelinde yaşanan kuraklıktır. Her noktada ciddi bir kuraklık yaşanıyor. Yer altı sularının eksilmesi, kaynakların azalması gibi sıkıntılar bulunuyor. En çok sıkıntı da sulama suyundan kaynaklanıyor. Sulama suyundaki sıkıntı, içme suyunun kaçak kullanılmasına sebebiyet veriyor. Kaçak su kullanımını yoğun bir şekilde denetliyoruz. Kaçak su kullananlara yönelik ağır cezalar uygulanıyor. Ama vatandaşlarımızın da kaçak su kullanımına karşı duyarlı olması gerekiyor" dedi.

Şebekelerin yenilenmesi gerekiyor

Başkan Çakır, "Genel olarak baktığımız zaman ilçelerimizin yarısından fazlasının hem içme suyu hem de kanalizasyon şebekelerinin yenilenmesi gerekiyor. Büyükşehir ile birlikte köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahalle yollarımızda ciddi sıkıntılarımız var. Bugüne kadar güzel hizmetler yapıldı ama yapılanlar yeterli seviyede değil. Yeni büyükşehir yasası ile birlikte Özel İdare ile güçler birleştirildi. Daha iyi hizmet nasıl yapabiliriz, daha kaliteli yolları nasıl yapabiliriz diye bunların çalışmalarını yapıyoruz. Büyükşehir olarak her bölgede taş ocakları kurmaya çalışıyoruz. İlçelerimizde yol yaparken merkezden malzeme taşımayacağız, her bölgenin taş ocakları olacak. Her bölgede PMT tesisleri ile seyyar konkasör tesisleri kuruyoruz. Böylece hizmetlerimiz hem daha az maliyetli hem de daha hızlı bir şekilde gerçekleşmiş olacaktır. Personel yapılanmalarımız ilçelerde kısmen de olsa tamamlandı. Daha kaliteli hizmeti getirmek için çalışıyoruz. Amacımız hizmetlerimizi artırarak sürdürmek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Çakır Ali Kazgan Akçadağ Kozluca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title