Haberler

Başkan Cahan; "Çalışmalarda Tüm Aşamaları Takip Ediyoruz"

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 yılını şantiye yılı ilan etmeleri hasebiyle çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 yılını şantiye yılı ilan etmeleri hasebiyle çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirtti.

Başkan Cahan, kentte beklentileri karşılayacaklarını ve vatandaşların istedikleri gibi bir kenti inşa edeceklerini aktardı.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediye projeleri ve çalışmalarını yerinde inceledi. Öncelikle Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi'ni inceleyen Başkan Cahan, daha sonra sırasıyla Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri, Şehit Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı ve Salı Pazarı yol çalışmalarına gitti.

Uşak'ta bütün projelerde ciddiyet ile çalıştıklarını belirten Başkan Cahan, "2015 yılında şantiye alanına çevireceğimiz kentimizde bizler de bütün çalışmaları sürekli takip edeceğiz" şeklinde konuştu. Bu kapsamda belediye yönetimi olarak daima sahada olduklarını ileten Cahan, "Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımıza hız verdik. Bünyemize kattığımız yeni iş makineleri ile kentimizin dört bir yanında ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmaktadır. Biz de bu çalışmalarda hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve işçilerimize destek vermek amacıyla katılım sağlıyoruz. Bugün de birçok çalışmamızı yerinde inceleyerek olumlu gelişmeleri görmüş olduk" dedi.

Bütün projelerde aynı hassasiyet içinde olacaklarını dile getiren Cahan, "Bundan sonra da projelerimizi yönetim olarak takip edip her aşamasının en güzel şekilde gerçekleşmesini sağlayacağız" ifadesini kullandı.

Başlayan bazı çalışmaların son durumları hakkında da bilgi veren Cahan sözlerini şöyle sürdürdü: "İlimizin mega projeleri arasında yer alan Kentsek Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde beklenilenin üstünde bir çalışma sergilenmektedir. İki projede 2016 yılında bitecek ve ilimizin çehresi projelerimiz ile değişmeye başlayacaktır. Öte yandan söz verdiğimiz projelerden birisi olan Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri Projesi'nde de özveri ile çalışan ekiplerimiz 2015 yılı bitmeden projeyi teslim edecek ve ilimiz en modern pazar yerlerinden birisine kavuşacak. Diğer yandan Salı Pazarı civarındaki yol çalışmalarımız da sona erdi. Karaağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı da 2015 yılında teslim edilecek. Tüm çalışmalarımız olumlu şekilde devam ediyor. Kentimizin diğer bölgelerinde de projeler için çalışmalar sürecek" - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Selim Kiraz Nurullah Cahan Uşak Yerel Haberler

title