Haberler

Başkan, Büyükşehir Personeliyle Bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Antikkapı’da düzenlenen programda Büyükşehir personeliyle bayramlaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Antikkapı'da düzenlenen programda Büyükşehir personeliyle bayramlaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Kurban Bayramı nedeniyle personeliyle bayramlaştı. Antikkapı'da geniş bir katılımla düzenlenen bayramlaşmada personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesinin 7 binin üzerindeki personel sayısıyla büyük bir aile olduğunu söyledi.

Bayramlaşma programında Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Genel Sekreter Doç Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve bağlı kurumların genel müdürleri hazır bulundu. Programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu kente yüzlerce çeşit hizmet verdiklerini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, "Her geçen gün daha iyiye gittiğimiz görüyorum. İyiye gitmek çok güzel bir işarettir. Daha verimli daha kaliteli hizmet veren bir kurum haline geldik" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, "Hepimize önemli görevler düşüyor. Hepimizin görevi insana hizmet. Hizmetlerimizden hem ailemiz hem kendimiz hem de sevdiklerimiz istifade ediyoruz. Bu yönüyle hepinizden isteğim yaptığınız işi severek yapmanız. Severek yaptığınız iş bereketli iştir. Onu mutlaka geliştirirsiniz. Mevlana'nın 'Dün dündü geçti gitti cancağızım, bugün yeni bir şeyler yapmak lazım' dedi gibi bugün yeni bir şeyler üretmek lazım. Yeni bir şeyler yapmazsak kar etmeyiz" şeklinde konuştu.

"Fertler kalkınmazsa, bireyler gelişmezse kurumlar gelişmez" diyen Başkan Karaosmanoğlu şunları söyledi: "Kurumlar gelişmezse kent gelişmez, kent gelişmezse ülke gelişmez, kalkınmaz ileri gidemeyiz. Kişinin kendini geliştirmesi gerek. Dünya koşarken biz oturamayız. Görevimizi en iyi şekilde yapmak ülkemize yapılacak en güzel iyiliktir. Sadece Kurban ve Ramazan Bayramımızı değil Cumhuriyet Bayramımızı da coşkuyla kutlayacağız. Önümüzde Cumhuriyet bayramı var. Bütün çalışma arkadaşlarımı Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya davet ediyorum. Milli bayramlarımızı da unutmayalım." - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Kurban Bayramı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title