Haberler

Başkan Büyükkılıç ve Ekibi Melikgazi Mahallesi Halkı İle

Melikgazi Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Mahallesi’nin son 20 yılda şekillendiğini, imarlaştığını ve modern binalar ile oluştuğunu bu açıdan şehrin prestij mahalleleri arasında yer aldığını söyledi.

Melikgazi Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Mahallesi'nin son 20 yılda şekillendiğini, imarlaştığını ve modern binalar ile oluştuğunu bu açıdan şehrin prestij mahalleleri arasında yer aldığını söyledi.

Melikgazi Mahalle gezisine Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avşar Aslan, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.

Mahalle halkının memnuniyeti önemli…

Melikgazi Mahallesi'nde bu yıl gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfus, kamu hizmet binaları, sosyal ve spor tesisleri ve en önemlisi büyük alışveriş merkezleriyle hareketli, canlı ve aktif bir bölgeyi kapsadığını söyledi.

Alışveriş merkezleri, büyük ölçekli ve çok amaçlı parkları, otoparkları ve geniş yolları ile...

İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımların yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi hizmetleri her yerde ilkesi ile çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bugün Melikgazi Mahalle halkı ile beraberiz ve aşure ikramımız Melikgazi mahalle halkına yapılmaktadır. İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Mahallesi alışveriş merkezleri, çok amaçlı ve büyük ölçekli parkları, semt otoparkları, büyük marketleri ile adeta şehircilik yapımını tamamlamış bir semtimizdir. Şehrimizin prestijli mahalleleri arasında yer alan Melikgazi Mahallesi modern yapıları ile de dikkat çekmektedir." dedi.

Mesken ağırlı mahallede büyük alışveriş merkezileri …

Mahallede bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Mahallesi'nde yer alan gençlerin ve öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerinde bulunmasına karşılık onlara aşure ikramında bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Yaşar Karayel Melikgazi Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title