Haberler

Başkan Büyükkılıç, Traktörcüler Esnafı ile Buluştu

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Traktörcüler sitesinde esnafla bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Traktörcüler sitesinde esnafla bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç'ın Traktörcüler sitesi gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, parti yöneticileri ve belediye Melis üyesi adayları da eşlik etti.

Esnaflar tarafından sıcak ilgi ve alaka ile karşılanan Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki heyet, dükkanları tek tek dolaşarak, esnaf ile sohbet etti. Esnafın dilek ve şikayetlerini dinleyen başkan Memduh Büyükkılıç, makul olan taleplerin incelenerek en kısa süre içerisinde yerine getirileceğini söyledi.

Traktörcüler sitesinde daha önce dükkanların ortasındaki alanı park olarak düzenlediklerini ve hizmete sunduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Türkiye'de ticari manada tarım işi ile uğraşanlar için traktör çok önemli ve vazgeçilmez bir araçtır. Gönlümüz ister ki bu araçlar Kayseri'de üretilsin. Biz bu manada nitelikli sanayinin Kayseri de yer almasını arzu etmekteyiz. Kayseri sanayinin merkezlerinden. 1200 civarında fabrikası olan, serbest bölgede yaklaşık 80 fabrikası bulunan bir şehir. Katma değer, istihdam ve ihracat açısından biz bunları yeterli görmüyoruz. Türk insanının, özellikle Kayseri zekasının daha güzel işler yapacağı kanısındayız. Bunları yaparken devletine, vatanına, milletine sahip çıkan birliğimizi beraberliğimiz önemseyen bir anlayışın gündemde olması lazım" dedi.

Esnafın muayene istasyonu konusundaki talepleri değerlendireceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç "Esnaf dostu bir belediye olarak, bütün esnafımız bizim için değerlidir ve önemlidir. Melikgazi Belediyesi olarak, Kamyoncular sitesinin yanı başında 30 dönümlük bir arazimiz var. O bölgedeki gerçekleştireceğimiz bir proje ile Kamyoncu kardeşlerimiz için hem soysal tesis hem otopark yapacağız. Bu tesisimizin tamamlanması ile birlikte, kamyoncu esnafının yemek, sağlık temizlik ihtiyacını günlük araçlarının ihtiyaçlarını giderebileceği bir projeyi hayata geçireceğiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title