Haberler

Başkan Büyükkılıç Organize Sanayi Bölgesinde

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Organize sanayi Bölgesinde üretim yapan His Tekstil ve İpek Mobilya’yı ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Organize sanayi Bölgesinde üretim yapan His Tekstil ve İpek Mobilya'yı ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi.

His Tekstil'i ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berk tarafından karşılanan Başkan Büyükkılıç, burada işçilerle bir araya geldi. Ziyarette konuşan His Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti ve biz Sayın Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile gurur duyuyoruz. Görevde bulunduğu süre içerisinde çok önemli hizmetler yaptı. Yeni dönemde de inşallah kendisinin yanında olduğumuzu bilmesini istiyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Büyükkılıç da konuşmasında Kayseri'den sanayisi Türkiye'de marka olmuş bir şehir olarak bahsetti ve Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan 700'ün üzerindeki fabrikanın Kayseri için övünç kaynağı olduğunu söyledi.

Daha sonra İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan'ın davetlisi olarak İpek Mobilya'ya geçen Başkan Büyükkılıç ve beraberindekiler, burada işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Başkan Büyükkılıç, mutfağa giderek kepçe ile işçilere yemek dağıtımı yaptı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Huzur şehri olarak anılan Kayserimiz çok şükür şükür birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, dayanışmanın ve hayırseverliğin zirvede olduğu bir şehirdir. Böyle bir şehirde belediye başkanlığı yapmak benim için bir onurdur. Elbirliğimizin birlik ve beraberliğimizin kıymetini mutlaka bilmemiz gerekmektedir. Kayseri huzur şehir olmanın ötesinde dayanışmanın ve beraberlik örneğinin sergilendiği bir şehirdir. İnsana hizmet etmeninin sevdalısı olarak bizlere yerel yönetimlerde hizmet etme fırsatını verdiniz. Şehrimizin menfaati neyi gerektiriyorsa biz onu yapıyor, onu sizlere sunuyoruz. Sonuçları hep birlikte paylaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de Kayserili hemşerilerimiz bizlere güvenirler ve emaneti teslim ederlerse aynı şekilde hizmetlerimize devam ederiz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç İpek Mobilya Melikgazi Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title