Haberler

Başkan Büyükkılıç'ı İlk Tebrik Eden Erkaya Yırık Oldu

Güncelleme:

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek, yeni dönem için başarılar diledi.

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek, yeni dönem için başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Kaymakam Yırık'a İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Şahin, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Uğur Yıldırım, Sağlık Müdür Vekili Dr. Fatma Aktaş Anteplioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, İlçe Müftüsü Musa Dolar, Tarım Müdürü Yunus Akpınar, Tapu Sicil Müdürü Sami Yıldız, Nüfus Müdürü Mahmut Teke, Halk Eğitim Müdürü Niyazi Sabancı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mükremin Dayan da eşlik etti.

Konuk heyeti makamında ağırlayan Başkan Büyükkılıç, önemli olanın muhabbet ortamı içerisinde insanlara hizmet etmek olduğunu söyledi. Kamu kurum ve kuruluşları ile geçmişten bu yana iyi bir dayanışma örneği sergilediklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, bu durumun önümüzdeki dönemde de devam edeceği bilgisini verdi. Yapılan seçimlerin herkese hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Büyükkılıç:

"Her şeyden önce yapılan seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Huzur içerisinde bir seçim dönemini geride bırakmış bulunmaktayız. Bu dönemde de hizmetlerimizi kesintiye uğratmadan sürdürmeye gayret edeceğiz. Önemli olan, muhabbet ortamı içerisinde insanlarımıza hizmet etmektir" şeklinde konuştu.

Kaymakam Erkaya Yırık ise konuşmasında, dördüncü kez başkan seçilen Memduh Büyükkılıç'ı tebrik etti ve yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi. Yırık;

"Yeniden belediye başkanı olmanızdan dolayı şahsınızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Melikgazi'miz, Kayseri'miz ve ülkemiz için önemli çalışmalar yapacağınızı umuyor ve teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Ziyaretin ardından Erkaya Yırık ve konuk heyet, Başkan Büyükkılıç ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Mustafa Dikmen Erkaya Yırık Melikgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title