Haberler

Başkan Büyükkılıç, Gençlik Kolları, "Sabah Çorbası" Etkinliğine Katıldı

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Seçim Bürosunda yapılan çorba ikramının hayırsever işadamlarının sponsorluğunda gerçekleştirildiğini söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Seçim Bürosunda yapılan çorba ikramının hayırsever işadamlarının sponsorluğunda gerçekleştirildiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları tarafından Hunat Seçim Bürosu'nda düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Büyükkılıç'a gençlik kolları yönetimi tarafından çorba ikramında bulunuldu.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ile birlikte seçim bürosuna gelen vatandaşlara kazan başında çorba dağıtan Başkan Büyükkılıç, çorba ikramının başka partiler tarafından istismar edilmesine ise tepki gösterdi. Bazı çevreler tarafından söz konusu ikramın belediye bütçesinden karşılandığına dair yanlış anlaşılmalara neden olabilecek beyanlarda bulunulduğunu hatırlatan Büyükkılıç, çorba ikramının Kayserili Hayırsever İşadamı Ekrem Sarar'ın sponsorluğunda gerçekleştirildiği bilgisini vererek, "AK Parti Melikgazi İlçe teşkilatımız tarafından Hunat seçim büromuzda vatandaşlarımıza günün belirli saatlerinde çorba ikramında bulunuyor. Kayseri'mize malolmuş Hayırsever işadamı Ekrem Sarar'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen bu ikram, maalesef bazı çevreler tarafından siyasi istismar aracı olarak kullanılmış ve belediyemiz yıpratılmaya çalışılmıştır. Bizler, Melikgazi Belediyesi olarak kul hakkını, kamu hakkını ve yetim hakkının gözeten bir anlayışla çalışıyor, halkımıza hizmet ediyoruz. Yapılan hizmet ve yatırımlarda hiç kimsenin dini inancı, siyasi eğilimi ve yaşam biçimi ile ilgili ayrımcılık yapmıyoruz. Bu kapsamda belediyemizin kaynaklarını israf etmeden, yine halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımlara aktarıyor, hizmet üretiyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak, hiçbir zaman gayri meşru usul ve uygulamalara fırsat vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz" dedi.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ile birlikte kazan başına geçen ve çorba dağıtan Başkan Büyükkılıç, tüm vatandaşları her gün sabah saat 09: 00-10: 00 saatleri arasında AK Parti Hunat Seçim Bürosu'nda çorba içmeye davet etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Ak Parti Sarar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title