Haberler

Başkan Büyükaslan'dan Nevruz Bayramı Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Nevruzun, baharın müjdecisi olduğunu kaydeden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Örfümüze, adetlerimize ve geleneklerimize sahip çıkmalıyız. Baharın gelişi ve doğanın yeniden uyanışını temsil eden Nevruz, güzel ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde kardeşlik ve hoşgörülülük duyguları temelinde yıllardır kutlanmaktadır. Nevruz'un ülkemizde ve diğer ülkelerde de aynı duygularla kutlanıyor olması, bu ülkeler arasındaki tarihi ve kültürel ortaklığın da eşsiz bir örneğidir.

Toplumları sevgi ve barışla birbirlerine kaynaştıran bu bayram, sahip olduğumuz ve kuşaktan kuşağa aktararak bugünlere kadar yaşattığımız önemli kültürel değerlerimizden biridir. Geçmişle gelecek arasında köprü kuran, insanları birbirine yakınlaştıran, birliktelikleri güçlendiren kültürel değerlerimizi korumanın ve gelecek kuşaklara aktarmanın öncelikli görevlerimiz arasında olduğuna inanıyorum.

Temennimiz o dur ki; son dönemlerde ülkemizin geçtiği bu hassas ve tarihi süreçte de yine Nevruz, aynı duygularla kutlanabilsin. Bu duygu ve düşüncelerimle tabiatın yeniden uyanışını temsil eden Nevruz'un bayram coşkusuyla, kardeşçe kutlanmasını diliyor, tüm hemşerilerimin '21 Mart Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Büyükaslan Nevruz Bayramı Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title