Haberler

Başkan Bulutların, Ev Toplantıları Eve Sığmadı

Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, ev toplantılarına hızla devam ediyor.

Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, ev toplantılarına hızla devam ediyor. AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ev toplantıları zaman zaman evlere sığmıyor. Belediye Başkanı ve başkan adayı Bulutlar," Allah'ın izniyle 30 Mart'ta tekrar belediyeyi alacak, Palandökeni yeni proje ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi

YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, Maksut Efendi Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, seçime az bir zaman kaldığını ancak yorulmadan çalıştıklarını belirtirken "30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanıyoruz. Tüm mahalle ve köylerimizde her kapıyı çalıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, projelerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri son derece memnun ediyor. Allah'ın izniyle 30 Mart'ta tekrar belediyeyi alacak, Palandöken ilçemizi yeni proje ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi

"OYUNLARA DUR DİYECEĞİZ"

Bu seçimlerin önemine dikkat çeken Ak Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Bulutlar, "Yerel seçim hem memleketimiz için hem de ülkemiz için önemli. Türkiye için de içten ve dıştan ülkemiz üzerinden oynanan oyunların bozulması olarak görüyoruz. Hiçbir yerel seçim memleket için bu kadar önemli olmamıştır. Bu seçim Türkiye'de ki faiz lobisi, Türkiye'de ve Ortadoğu'da emelleri olup, Türkiye'yi kaosa itmek isteyenlere vereceğimiz cevabın günüdür. Biz bu faiz lobisine Palandöken den, Erzurum dan ve Türkiye'den dur diyeceğiz. Allahın izniyle " dedi.

BİZ HALKIN İÇİNDEYİZ

'Başkan Bulutlar sözlerine şöyle devam etti: 'Biz, ekonomiyi sadece göstergelerden, grafiklerden, dijital ekranlardan değil, sokaktan, çarşıdan, pazardan, ekonomik gelişmelerin sokağa, insanımıza yansımasından takip ediyoruz. Ak Partimizin ve Hükümetimizin 12 yıllık sürede, sizler için, sizleri rahatlatmak, sorunlarınızı çözmek, imkanlarınızı artırmak için, çok önemli adımları oldu. Bizlerde yerel yönetimler de sizlerle el ele vererek Palandöken ilçemizi yaşanabilir bir ilçe olması için hep çalıştık sizlerle istişare ettik sizler den hiç kopmadık kapılarımız ardına kadar açıktı sizler de bizlere yüreğinizi açtınız. Bana bu hizmetleri yapma şansı verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim."

"AYAKLARI YERE BASAN PROJELER KONUŞUYORUZ"

Palandöken ilçesinin her noktasına hizmet götürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Orhan Bulutlar," Yunus Emre Mahallesine, Osman Bektaş Mahallesine, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesine ne götürdüysek diğer mahallelerimize de aynı hizmeti götürmenin gayreti içerisin de olduk. Maksut Efendi Türbesi, Taziye evi, Bilgi evi ve Kütüphane gibi çalışmalar yaptık. Mahallemizin en büyük sorun olarak gördüğümüz Kentsel Dönüşüm bunun da Allahın izniyle Büyükşehir Belediyemizle birlikte çözeceğiz. Biz artık hizmetlerimiz arasında asfaltı, kaldırımı anlatmıyoruz. Onları zaten yapıyoruz. Biz her mahallemiz için ayrı bir proje ortaya koyuyoruz, biz proje konuşuyoruz. Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Mahallesine Kültür ve Kongre Merkezi, Yunus Emre Mahallesine Yüzme Havuzu ve Buz Pateni Salonu, Yenişehire Hizmet Binası, Palandöken Mahallesine Kentsel Dönüşüm, Harput Mahallesine Kentsel Dönüşüm, Kent Ormanı ve Mesire alanı, Uluslar arası Kızak Pisti, Sığınma evi, AŞ evi, Nikah Sarayı ve sınırlarımız içerisin de olan tüm köy mahallelerimizin yolları kilit taşı yapılacak. Bu yapacaklarımızı 30 marttan sonra başlayacağız çünkü belediye olarak proje ve planlama çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmalarımız kısa vadede yapacağımız çalışmalarımız orta ve uzun vadede yapacağımız çalışmalarımızın alt yapılarını yapıyoruz. Biz insanımız aldatmadan yapıla bilecek ayakları yere basan projeleri konuşuyoruz. " diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title