Haberler

Başkan Böcek Konyalılar Derneği'nde

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Konyalılar Derneği’nin Ocak ayı çorba gününe katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Konyalılar Derneği'nin Ocak ayı çorba gününe katıldı.

Antalya Konyalılar Derneği'nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği çorba gününün konuğu Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu.

Davete katılanlara Konya'nın geleneksel lezzetlerinden bamya çorbası ikram edildi.

Toplantıda konuşan dernek başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, " Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek,sorunların çözümü ve yaşanabilir bir ilçe için önemli çalışmalar yapıyor. Böcek, her zaman hemşeri derneklerinin yanında olmaya çalışıyor ve etkinliklerinde her fırsatta yer alıyor" dedi.

' Biz Konya altındanız, siz üstündesiniz" diyerek sözlerine başlayan Başkan Böcek ise, görev süresince yaptıkları hizmetleri anlattı.

İlçede, Konya ile özdeşleşmiş Mevlana'nın ismini taşıyan park bulunduğunun aktaran Böcek, Konyalılara yönelik de farklı projeler yapılacağına belirtti.

PROJELER

Halkın güvenini boşa çıkarmadıklarının altını çizen Böcek, " İhtiyaç sahipleri için sosyal hizmet merkezi önemli bir işlev yerine getiriyor. Vatandaşımız, elindeki kartla alışveriş yapabiliyor. Buraya para da siyaset de girmiyor. Bunun yanında sokak Hayvanları için Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete sunduk. Şimdi de hastane yapmayı planlıyoruz. Yeni projelerimiz de var. Yeni 25 projemizden 15'i uygulanabilir, 10'u sosyal proje. Eğitimle ilgili projelere önem veriyoruz. 11 yeni okul yeri hazırladık. Babamın adına da bir okul yaptırıyoruz. 32 derslikli olması planlanan okula 8'de ana sınıfı ekliyoruz. 4 ay içinde eğitime hazır hale gelecek. Yaşlılar Kreşi'nin yapıyoruz. Konyaaltı'nda 32 bin metrekarelik alanda Expo 2016 parkı yapılıyor" diye konuştu.

Başkan Böcek, Konyaaltı'nda yaşayan Konyalıların sorularını da cevaplandırdı. Böcek, dernek üyelerinin Boğaçayı projesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz sorusuna ise, Boğaçayı bölgesinde proje öncesi çeşitli baraj ve su tutucu projelerin tamamlanması gerektiğinin altını çizdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Cengiz Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title