Haberler

Başkan, "Biz Halkımıza, Halk da Bize Samimi Oluyor"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinin Çamlıtepe ve Yukarı Hereke mahallelerinde inceleme yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinin Çamlıtepe ve Yukarı Hereke mahallelerinde inceleme yaptı.

Ziyaretlerinde vatandaş ve esnaf ile sohbetinde siyasetin merkezinde insan olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Biz her zaman halkımıza samimi olurken, halkımızda bize içten davrandı. Her daim gerçekleri söylerken, yapabileceğimiz hizmetleri anlattık. Popülist davranışlar içerisinde hiçbir zaman olmadık. Vatandaşımız bundan dolayıdır ki, bizi seviyor ve saygı duyuyor" dedi.

İlk olarak Çamlıtepe Mahalle muhtarı Mehmet Işık'ı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Yapılan hizmetler karşısında vatandaşın memnuniyetini soran Başkan Karaosmanoğlu, önerileri ve eksiklikleri dikkatlice dinledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Tek derdimiz ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi için çalışmaktır. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran'la, uyumlu biçimde çalışıyor. Hizmetlerimizi bir bir hayata geçirerek, vatandaşımızın kullanımına kazandırıyoruz. Yakın zamanda resmi açılışını gerçekleştireceğimiz Çamlıtepe mahallemizde ki yarı olimpik yüzme havuzu bu bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır" diye konuştu.

Vatandaşla olan sıcak ve samimi ilişkileriyle her daim örnek gösterilen Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızla musafaha yaparken, kardeşlik temeli üzerinde hareket ediyoruz. İnsani bir hareket olarak gördüğüm selamlaşma, hal hatır sorma ve tokalaşmanın yani musafahanın, bize karşı halkımız tarafından içtenliğine şahit oluyoruz. Bizde aynı şekilde güler yüzlü ve şefkatli biçimde toplumumuzun her kesimine yakınlaşarak, kentimizi yönetiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yukarı Hereke mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyarette, vatandaşlar yoğun kış şartlarına rağmen ana yollarlının açık kaldığını söyleyerek hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Karaosmanoğlu'da vatandaşımızın her daim yanında olduklarını, bunun için halkımızın emrinde olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, "Hizmet etmek için kendimizi bu kente adadık. Derdimiz var, çünkü halkımızı ve ülkemizi çok seviyoruz. Sizlerden gelecek talepleri dikkatlice dinliyoruz ve yerine getirmek için gayret ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Mehmet Işık Hereke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Phoenix Suns NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title