Haberler

Başkan Basa ve AK Parti Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Rıza Avcı ve yeni seçilen muhtarları ziyaret etti.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Rıza Avcı ve yeni seçilen muhtarları ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, İl Genel Meclis Üyesi Leyla Veyisoğlu ve teşkilat yöneticilerinin de katıldığı ziyarette konuşan Basa, mahalle ve köy ayrımı yapmadan her muhtarın yanında olacaklarını belirterek, "İmkanlar doğrultusunda hizmete devam edeceğiz. Şartlar müsait olursa iş makinelerimizden her muhtarımızın faydalanmasını sağlayacağız. Her zaman birlikte hareket edeceğiz. Projelerimizi uygularken mutlaka muhtarlarımızın, vatandaşımızın desteğine ihtiyacımız var. Mahallelerin seçtikleri temsilcilerini yanımızda taşımak zorundayız. Çalışmalarımızı muhtarlara anlatacağız, o zaman hem muhtarlarımız hem vatandaş hem de mahalleli bütünleşmeyi daha net görecek" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avcı ise dernek binasının yetersiz kaldığını ve böyle kalabalık toplantılarda sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, "Belediye başkanımızdan derneğimiz için müsait bir yer talep ediyoruz. Sorunumuzu çözeceğine de inanıyoruz. Pazar'ımız için bize sunulan projelerin her zaman yanında olacağız. Köylerimizde bulunan sorunlarımızın çözümü açısından bu ziyaretler oldukça önem taşıyor. Biz vatandaşlarımızın aracısı olarak sorunlarımızı belediye başkanımıza ve AK Parti ilçe başkanımıza iletiyoruz. Onlardan da bu sorunlara çözüm bekliyoruz" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Aydoğdu da her ay birlikte toplantı yapacaklarını kaydederek, "İlçemiz için el ele vereceğiz. Hizmet alma konusunda, Başbakanımızın Rizeli olması ve belediye başkanımız tekrar seçilmesinin bizim için büyük avantaj olacak kanısındayım. Biz hizmet için geldik, hizmet için varız. Muhtarlarımızla 50 köyün ve 10 mahallenin sorunlarını birlikte çözeceğiz" ifadelerini kullandı. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Basa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title