Haberler

Başkan Ballı Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Mersin Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, bin yıllık kardeşlik hukukuna kurulan komploların, vatan ve millet varlığına düzenlenen saldırıların, Türkiye’nin geleceğine gösterilen tahammülsüzlüklerin etkisiz kalabilmesi için bayram günlerinde gösterilen birlik ruhunun, beraberlik bilincinin hayatın her alanına taşınmasından başka seçenek olmadığını söyledi.

Mersin Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, bin yıllık kardeşlik hukukuna kurulan komploların, vatan ve millet varlığına düzenlenen saldırıların, Türkiye'nin geleceğine gösterilen tahammülsüzlüklerin etkisiz kalabilmesi için bayram günlerinde gösterilen birlik ruhunun, beraberlik bilincinin hayatın her alanına taşınmasından başka seçenek olmadığını söyledi.

Bozyazı Belediye Başkanı Ballı, Kurban Bayramı dolayısı ile Bozyazı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ çalışanları ile bayramlaştı. Bozyazı Belediye Düğün Salonu ve Belediye Meclis Salonu'nda iki ayrı törenle gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Başkan Ballı'nın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Sezai Hasdeniz ve tüm belediye çalışanları katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Ballı, bir olmanın, birlik olmanın başarıyı ve gücü oluşturduğuna vurgu yaparak, "Bozyazı Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Sizler büyük bir ekibin birer ferdisiniz. Tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza karşı olan görevlerimizi yerine getirirken birlikte hareket ediyoruz. Bozyazı'ya yaptığımız yatırımlarda, devam eden projelerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ailelerinizle, çocuklarınızla ve sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Her gününüzün bayram sevinci ve neşesi içerisinde geçmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Bayramların, kardeşliğin, barışın, esenliğin, duanın en yüksek düzeyde hissedildiği günler olduğunu, toplumsal hayata ayrı bir güzellik ve zenginlik kattığını, Türk milleti için de kucaklaşma ve kenetlenme günleri olduğunu ifade eden Ballı, "Kurban cömertlik, dayanışma ve yoksulların sevindirilmesidir. Biz millet olarak, komşusu açken tok yatmayı kabul etmeyen bir medeniyetin evlatlarıyız. Kurban Bayramı'nı bu duygularla kutlamalı ve bu bayram sevincini herkese ulaştırmalıyız. 2015 Kurban Bayramı'nın, milletimizin hasretle beklediği huzur ve sükun için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Acılarımızdan memnun olanlara, kayıplarımızdan sevinç duyanlara, bölünmemizi umutla bekleyenlere aradıkları ortamı, özledikleri karanlık günleri göstermemek için milli, ahlaki, vicdani ve kalbi değerlerlerimizle müşterek hissiyatımızla karşı durmalıyız. Bin yıllık kardeşlik hukukuna kurulan komploların, vatan ve millet varlığına düzenlenen saldırıların, Türkiye'nin geleceğine gösterilen tahammülsüzlüklerin etkisiz kalabilmesi için bayram günlerinde gösterilen birlik ruhunun, beraberlik bilincinin hayatımızın her alanına taşınmasından başka seçeneğimiz yoktur. Kaos ve isyanlarla boğuşan Türk İslam aleminin istikrar, adalet ve güvene bir an önce ulaşmasını niyaz ediyorum" diye konuştu.

Konuşmasında şehitlerini de anan Ballı, "Bugün biz millet olarak ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce yaşıyor, güçlü bir ülke ve devlet olarak yolumuza devam edebiliyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz. Bu mübarek Kurban Bayramı'nda, canlarını vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum. En değerli varlıklarını bu ülke için feda etmiş şehit aileleri ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin bozulmaması dileğiyle Bozyazılı hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bayram süresince görevi başında olan güvenlik görevlilerine, zabıta, temizlik itfaiye ve sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diler, bayramlarını kutlarım" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ballı Türkiye Bozyazı Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title