Haberler

Başkan Bakıcı'ya Boşnak Böreği ile Ziyaret

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerin bir güç birliği oluşturduğuna dikkat çeken Bakıcı, "Bu gücün projelere de yansıması ve halkımızın da bundan istifade etmesi sağlanmalıdır" dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ve beraberindekileri makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ekrem Selimler, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonunun 13 göçmen derneğinin birleşiminden oluştuğunu söyledi. Türkiye ve Balkan ülkeleri arasında yapmayı düşünülen bazı projelerde Selçuk'un da yer almasını istediklerini bu nedenle ziyareti gerçekleştirdiklerini aktaran Selimler, Başkan Bakıcı'ya destek çağrısı yaptı. Selimler, "Amacımız, Selçuk'umuzun çok değerli belediye başkanı ile birlikte bazı projelere imza atmak istiyoruz. Bu kapsamda hem bir bilgilendirme, hem de bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İzmir'de bizleri ziyarete gelmişti. Sayın başkanımız da bizleri orada yalnız bırakmadı. Bu nedenle kendisine bir nevi teşekkür ziyaretinde bulunduk. Başkan Bakıcı da Balkan coğrafyasından çıkmış bir evlad-ı fatihanımızdır. Bizler kendisini çok seviyoruz, takdir ediyoruz. Kol kola projelerimizi gerçekleştirmeyi bekliyoruz" dedi.

BAKICI'YA BOŞNAK BÖREĞİ VERDİLER

Balkan coğrafyasında tarih boyunca Türkler'in izlerinin bulunduğunun altını çizen Başkan Bakıcı da, Uluslararası Balkan Federasyonu'nun ziyaretinden duyduğunu memnuniyetini dile getirdi. Bakıcı, "Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu'nun Dernek Başkanı sayın Ekrem Selimler ve yönetimi güzel projelere imza atmaktadırlar. Birlikte müşterek çalışmalar yapıyoruz. Çünkü Selçuk ağırlıklı olarak göçmen nüfusuna sahiptir" diye konuştu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Balkanlar'dan göç eden ve halen daha orada yaşamakta olan Türkler için ayrı bir önem verdiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı, şöyle devam etti:

"Ülkemizin Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine çıkma azmi dünden daha fazladır. O arzu ve istek içerisinde güzel projelere imza atıp Selçuk'umuzun da nasiplenmesini sağlayacağız. Bu bir güç birliğidir. Bu gücün projelere de yansıması ve halkımızın da bundan istifade etmesi sağlanmalıdır. Bugünkü nazik ziyaretlerinin aynı zamanda önemli projelerin başlangıcı olmasını temenni ediyorum."

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu üyeleri, ziyaret sonunda yanında getirdikleri bir tepsi Boşnak Böreği'ni de Başkan Bakıcı'ya verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Dahi Zeynel Bakıcı Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title