Haberler

Başkan Bakıcı Tiyatrocu Gençleri Yalnız Bırakmadı

Kadına şiddetin arttığı son günlerde muhteşem performans ile “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunla sahne alan tiyatrocuları Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da yalnız bırakmadı.

Kadına şiddetin arttığı son günlerde muhteşem performans ile "Kadınlık Bizde Kalsın" adlı oyunla sahne alan tiyatrocuları Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da yalnız bırakmadı.

Kadına şiddetin arttığı son günlerde muhteşem performans ile "Kadınlık Bizde Kalsın" adlı oyunla sahne alan Tiyatro Baytekin oyuncuları sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı. Selçuklular'ın tamamen doldurduğu Efes Tiyatro Salonu'nda izleyiciler arasında Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da yerini aldı. Tüm oyuncuları başarılı performanslarından dolayı tebrik eden Başkan Bakıcı, belediye olarak tiyatroya ve sanata olan desteğin devam edeceğini söyledi.Tiyatro gösterisine Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın yanı sıra Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller ile çok sayıda sanatsever katıldı.

ÖZGECAN İÇİN DE OYNADILAR

İlk olarak Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan Aslan başta olmak üzere şiddete maruz kalan tüm kadınlar için kısa bir bölüm canlandıran Tiyatro Baytekin oyuncuları daha sonra "Kadınlık Bizde kalsın" oyunu oldukça başarılı bir performansla sergiledi. Yönetmenliğini Erol Namdar'ın yaptığı oyunda birçok Selçuklu genç yer aldı.

Oyunu dikkatle izleyen ve sahneye çıkarak başta genç yönetmen Erol Namdar olmak üzere tüm oyuncuları tebrik eden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, gençlere çiçek vererek belediye olarak sanata ve tiyatroya desteklerinin devam edeceğini kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dahi Zeynel Bakıcı Efes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title