Haberler

Başkan Bakıcı Personelin İşçi Bayramını Kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayram’ını kutladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayram'ını kutladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İtfaiye Garajı Toplantı Salonu'nda belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek personelin İşçi Bayramını kutladı. Personelle tek tek görüşerek bayramlarını kutlayan Başkan Bakıcı'ya Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

Toplantı salonunda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz projelerde, yapılan hizmetlerde belki de en büyük pay siz çalışanlarımızın emeğidir. Bizler de belediyemizin iş ve hizmet üretiminde birinci derecede rol oynayan işçi kardeşlerimize hak ettiklerini, alınlarının teri kurumadan vermek için gayret gösteriyoruz. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum" dedi. Yapılan ikramların ardından Başkan Bakıcı, başkan yardımcıları ve tüm işçiler ile birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın bir hatırası olarak toplu fotoğraf çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bozüyük 1 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title