Haberler

Başkan Bakıcı Personeli ile Bayramlaştı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ramazan Bayramı öncesinin son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaşarak personele hayırlı bayramlar diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ramazan Bayramı öncesinin son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaşarak personele hayırlı bayramlar diledi.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonunda yapılan bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, başkan yardımcıları ve belediye personeli katıldı. Törende konuşan Başkan Bakıcı, ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Konuşmasında Ramazan ayının ve ardından gelen bayramın taşıdığı manevi güzelliklere dikkat çeken Başkan Bakıcı "Allah bize nasip etti hep birlikte güzel bir Ramazan geçirdik. İnşallah Rabbim tekrar böyle Ramazanlara, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesine ardından da bayrama hep birlikte, sizlere de sevdiklerinizle birlikte kavuşmayı nasip etsin. Biz vatandaşa karşı güler yüzlü davranalım, iyi bir aile olalım, tüm güzellikleri birlikte yaşayalım istiyoruz. Benim her personelim, ister makamdaki, ister kurumdakiler olsun, hepsi muhakkak değerlidir. Ben yapılan icraatlar karşısında hepinize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Personelimiz insanlara güler yüzlü davranıp insanlarla ilişkilerini sıcak tuttuğunda Bozüyük halkının daha anlayışlı olacağına inanıyorum. Rabbim hepimizi ailemizle birlikte, Ramazana arkasından tekrar bayrama ve tabi ki Kurban Bayramına eriştirmesi dileğiyle emeği geçen tüm personelime tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Bakıcı tüm personeli ile tek tek görüşerek çalışanların bayramını kutladı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title