Haberler

Başkan Bakıcı'dan Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Bozüyük Belediyesi tarafından Yeşilyurt Spor Kulübü, 4 Eylül Spor Kulübü ve Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü için temin edilen spor malzemeleri kulüp yöneticilerine ve sporculara törenle teslim edildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından Yeşilyurt Spor Kulübü, 4 Eylül Spor Kulübü ve Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü için temin edilen spor malzemeleri kulüp yöneticilerine ve sporculara törenle teslim edildi.

Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen spor malzemelerinin dağıtım törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Ramazan Kurtulmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan Güner, Belediye Başkan Yardımcıları, spor kulüplerinin yöneticileri, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Bakıcı, törene katılan herkese teşekkür ederek "Spor kulüplerimiz belediye olarak bizden bazı taleplerde bulundular. Bizler de amatör spor kulüpleri maçları başlarken, birlik ve beraberlik içerisinde bizleri temsil etmeleri ve yaptıkları spor faaliyetlerinde kendilerini en iyi şekilde geliştirmeleri için talep edilen bu malzemeleri dağıtmak istedik. Ben öncelikle Bozüyük'ümüzü temsil edip tanıtacak olan bu çocuklarımızı yetiştiren tüm hocalarımıza hepimizin adına teşekkür ediyorum. Bozüyük Belediyesi olarak çocuklarımıza her türlü spor alanında, her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bu malzemeler ile bir takım ruhuyla Bozüyük'ümüzü temsil ederler inşallah. Hayırlı ve uğurlu olsun" diyerek sporculara başarılar diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'dan sonra konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Ramazan Kurtulmuş ise konuşmasında "Bize gelen okullarımızda spor salonları olması yönündeki talepleri sayın Milli Eğitim Bakanı'mız Nabi Avcı'ya ilettik. Sayın Bakanımız mekan neye müsait ise, o doğrultuda gerekli tesislerin yapılması gerektiğini ve bundan sonra yapılacak olan tüm okul projelerinde spor alanları ve kapalı spor salonları oluşturulacağını belirtti. Başta siyasiler olarak bizler ve sayın Belediye Başkanımız bu girişimlerde bulunması lazım. Ayrıca Milli Eğitim Bakanımızın talimatı ile okul spor aktiviteleri için bir ödenek oluşturuldu. Ben her zaman çocuklarımızın kötü alışkanlardan uzak olması için sporun en gerekli faaliyet olduğunu belirtiyorum ve malzemeleri spor kulüplerimize dağıttığından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ardından Başkan Bakıcı, ilçedeki futbol ve ata sporu okçuluk sporunun gelişmesi amacıyla temin edilen sporcular için eşofman takımları, yağmurluk ve antrenman malzemelerini teslim etti. Program hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Yeşilyurt Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title