Haberler

Başkan Bakıcı, Bozüyük'lü Şehit Mustafa Özdemir'in Ailesini Oğullarının Adı Verilen Seyir Terasında...

Bozüyük’ün şehir manzarasına hâkim ilk Seyir Terası olan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası’na adı verilen şehidin ailesi ve akrabalarının buraya gerçekleştirdikleri ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Bozüyük'ün şehir manzarasına hakim ilk Seyir Terası olan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası'na adı verilen şehidin ailesi ve akrabalarının buraya gerçekleştirdikleri ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan Bozüyük'ün ilk Seyir Terası Yediler Mahallesi'nde yapılarak faaliyete geçti. Bozüyük Belediyesi'nin Bozüyük'lü şehidimizin adını yaşatmak, ona ve diğer tüm şehitlerimize duyulan sevgi ve saygıyı göstermek amacıyla adına Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası konulan seyir terasını ziyaret eden şehidin ailesi ve akrabalarını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı karşıladı. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Bakıcı, "Biz burada Bozüyük'te ilk kez yapılan ve inşasını özenle gerçekleştirdiğimiz seyir terasımızda şehidimizin adını yaşatmak istedik. Tesisimiz burada var olduğu sürece, şehidimizin adı da tesisimizle birlikte uzun yıllar yaşasın istedik. İnsanlarımız buraya gelsin, ziyaret etsin ve şehidimizi de hatırlasınlar" diyerek, şehidin ailesine ve yakınlarına ziyaretleri için teşekkür etti.

Şehidin ailesi de, buraya oğullarının adının verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulan ziyarette yapılan sohbetin ardından Başkan Bakıcı, şehidin çerçevelenmiş bir fotoğrafını aileye hediye etti. Şehidin ailesi ayrıca ilçeden ayrılmadan önce İnönü Şehitliği'ni de ziyaret ederek, buradaki şehitler için de dua etti.

Seyir terasına adı verilen Şehit Bakım Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir, 6 Eylül'de Dağlıca bölgesinde hain bir terör saldırısında 16 arkadaşı ile birlikte şehit edilmişti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Fatih Bakıcı Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
title