Haberler

Başkan Bakıcı Açılış Öncesi Çalışmaları Yerinde İnceledi

BİLECİK(İHA) Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, açılışa sayılı günler kala Yeşilkent Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda ve açık hava tiyatrosundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Bakıcı, yardımcıları ile birlikte 18 Mayıs'ta düzenlenecek Mustafa Ceceli konseri ve açılış töreni ile hizmete girecek olan Fatih Sultan Mehmet Parkı'nı gezerek, çalışmaların yapıldığı alanlarda çalışanlardan bilgi aldı. Konserin yapılacağı sahne alanı, çiçeklendirme çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarını dikkatle inceleyen Başkan Bakıcı, Bozüyük için ve Bozüyük'e bu ve bunun gibi pek çok değer kazandırmak için çalıştıklarını belirtti. Bir süre parkta gezerek ayrıntılı olarak incelemelerde bulunan Başkan Bakıcı çalışanlara kolaylıklar dileyerek parktan ayrıldı.

Yeşilkent Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda, Bozüyük Belediyesi tarafından pek çok ekip ile sürdürülen hazırlık çalışmaları hızla devam ederken, ekipler peyzaj düzenleme, çevre temizliği ve oyun alanlarının bakım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Yeşilkent Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title