Haberler

Başkan Bahçavan'dan 15 Temmuz Mesajı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında meydanlara inen ilk belediye başkanlarından olan ve Dursunbeyli vatandaşları sokağa çağıran Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bu hain girişimin yıldönümü sebebi ile bir mesaj yayımladı. Bahçavan mesajında, "15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışılan ve Allah'ın izniyle, halkımızın topyekun sokaklara dökülmesi, sağduyulu ve kahraman polisimizin üstün gayretleri, ordumuz içindeki helal süt emmiş er- erbaş ve komutanlarımız ve en önemlisi Sayın Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımızın bizlere erken seslenmesi ve dirayetiyle çok önemli bir kalkışma hareketi başarısız olmuştur. O gece tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece imanıyüreği ve inancı iledikilen aziz milletimiz, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet yapılanmasına bağlıhainlerin bugirişiminikısa sürede püskürten kahramanmilletimizi, günlerdir sokakları meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını ortaya koyan kıymetlivatandaşlarımızı en kalbi duygularımla hasretle, muhabbetle şükranlarımı sunuyorum. O gece "gün iradeye sahip çıkma günüdür" diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen vakur milletimizi saygıyla selamlıyorum. Türkiye'yi bu ihanet çetesi mensupları aracılığıyla, bu vatan hainleri vasıtasıyla tedip edeceklerini, devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz akşamı harekete geçenler, ertesi gün akşamı daha 24 saat olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır" dedi.

"O günün gecesi tüm Türkiye'de olduğu gibi, siz kahraman kardeşlerimizde bir anda meydanlara toplandınız. O gece gözlerinizdeki kararlılık bizlere de öyle cesaret verdi ki, hep birlikte yollara düştük. O gece ve geceden sonra bu güne kadar artarak devam eden 'darbeye karşı demokrasi nöbetlerine 'katılım için tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum" diyen Başkan Bahçavan mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Bu asil millet tanklara, uçaklara, kurşunlara karşı vücudunuzu siper ederek tarih yazdı. Bu kutlu mücadeleyi sabote etmek isteyenleri de milletimiz yine basiret ve ferasetiyle alt edeceğine inancımız tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi her daim; "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" sözleri kararlığımızla mesajıma son verirken bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin". - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bahçavan Dursunbey Türkiye Yerel Haberler

title