Haberler

Başkan Babaş'tan Yılbaşı Mesaisi

Güncelleme:

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2016 yılını çalışarak karşılamak mecburiyetinde olan görevli personeller ile birlikte kutladı.


Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2016 yılını görevleri gereği ailelerinden uzakta karşılamak durumunda kalan personellere ziyarette bulundu. İlk olarak KASKİ ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına ziyarette bulunan Babaş, daha sonrasında ise 112 Komuta Merkezi, Şehit Recep Şahin Polis Merkezi Amirliği ve İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarına yeni yıl ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yeni yılın ilk saatlerini ailesi ve sevdiklerinden uzakta geçiren görevli personeller ile sohbet eden Babaş, kendilerine çeşitli hediyeler de takdim etti. 2016 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni eden Babaş; "Görev bilinci gereği yeni yılın ilk saatlerini mesai yaparak geçirmek zorunda olan çeşitli meslek gruplarına mensup kardeşlerimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Gerek görevli polislerimiz gerek sağlık çalışanlarımız gerekse de belediyemiz birimlerinde görevli çalışanlarımız hepsi yeni yılı sevdiklerinden uzak görevleri başında karşıladılar. Çok kritik noktalarda ve çok önemli görevlerde bulunan bu personellerimiz her daim görevlerinin başında bulunarak fedekarhane bir tavır gösteriyorlar. Ben tüm görevli personele emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve yeni yılın kendilerine sağlık ve başarı getirmesini diliyorum." dedi. 2015 yılının son saatlerini görev başında geçiren görevliler de Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın ziyareti sonrasında mutluluklarını gizlemeyerek Babaş'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahsin Babaş Recep Şahin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title