Haberler

Başkan Aydın, Temizlik İşçileriyle Yemekte Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e hizmet veren temizlik işçileri ile yemekte buluştu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e hizmet veren temizlik işçileri ile yemekte buluştu. Yüzlerce temizlik işçisini "Eyüp'ün gizli kahramanları" olarak niteleyen Aydın, program sonunda başarılı personele plaket verdi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ebu Eyyub El Ensari hazretlerinin diyarına hizmet eden temizlik personeliyle yemekte buluştu. Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen yemeğe, yüzlerce işçi katıldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, salona girişinde temizlik personelinin alkışları ile karşılandı. Yemeğe Başkan Aydın'ın yanı sıra AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp Belediyesi Başkan yardımcıları ile birim müdürleri ve TAŞSAN yetkilileri katıldı.

Yemekte temizlik işçilerine hitaben bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Temizlik işleri Müdürlüğü elemanlarını, süpürgecisinden araç arkasındakine, şoförüne şefine müdürüne kadar çok önemsediğini belirterek, "Eyüp'teki gizli kahramanlarım hepinizle gurur duyuyorum. Çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Çok kişi görmüyor hatta hakir görüyor, hatta çok iyi noktalara gelmiş olmamıza rağmen şikayet edenler oluyor, olacaktır. İnsanın doğasında var bu. Ama biz işimizi düzgün yapmaya devam edeceğiz. Eyüp Belediyesinin temizlik işlerinden, çalışmalarından gayet memnunum. İnşallah bu çalışmalar devam edecek beklentim bu yönde" diye konuştu.

"MUTLULUĞUNUZ BENİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR"

Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin çalışma şartlarının kendisini yakından ilgilendirdiğini söyleyen Başkan Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mutluluğunuz beni çok yakından ilgilendiriyor. Göreve geldikten sonra arkadaşlarımla yaptığımız değerlendirmelerde en az maaş alan arkadaşlarımıza olabildiğince yüksek zam yapılmasını söylemiştim o konuda bir çalışma yapıldı ve yüzde 10'lardan yüzde 30'a kadar zam yapıldı. İnşallah 1 Ocak'tan itibaren hükümetimizin açıkladığı beyannameye göre, AK Parti'nin yeniden iktidar olması halinde asgari ücret bin 300 TL olacak. O da tabii ki sizlerin maaşlarına yansıyacak. Temizlik işçilerimizin mutluluğu bizim için önemli. Ayrıca iş dışında sizler için sosyal faaliyetler devam edecek. Konya'ya hızlı trenle gittiniz. Bunun devam etmesi için talimat verdim."

Program sonunda 2015 yılında başarı gösteren temizlik personeline plaket verildi. Onur Ödülünü Nurettin Şahin alırken, şoför grubunda yılın personeli Sinan Bekdemir, süpürme grubunda yılın personeli Derya Uliç, temizlik grubunda yılın personeli Semyan Ürper, kamyon grubunda yılın personeli Cafer Karaçelik oldu. Plaketleri sahiplerine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın yanı sıra, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi ve TAŞSAN Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Cihan takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title