Haberler

Başkan Aydın, Hafik'te Ziyaretlerde Bulundu

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hafik Belediye Başkanı Mithat İlhan ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Faruk Kurugöl'ü ziyaret etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hafik Belediye Başkanı Mithat İlhan ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Faruk Kurugöl'ü ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hafik ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, daha sonra AK Parti Hafik İlçe Başkanı Ömer Faruk Kurugöl'e ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kurugöl, "Sizleri ilçemizde ağırlamaktan mutluyuz, ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, teşkilatımız adına teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Hafik'te olmaktan duyduğu memnuniyeti aktaran Aydın da "Hafik'te yeni bir boru hattı çalışması var, birkaç bin kişinin kalacağı bir şantiye kuruluyor. Bu, Hafik'te istihdama katkı sunacak Hafik'in gelişmesine, ticaretine, esnafına katkı sunacak" açıklamasında bulundu.

Aydın daha sonra Belediye Başkanı Mithat İlhan'ı ziyaret etti.

Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan, Ahmet Özaydın ile Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Erdal Karaca da Aydın'a eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Kurugöl Sivas Hafik Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

sadık:

artık il olur Hafik tamam gada

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title