Haberler

Başkan Aydın'dan Kadastroda İmza Yetkisi Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Salihli İlçe Başkanı Gündüz Aydın yaptığı yazılı açıklamada Salihli'de bulunan Kadastro Biriminin Alaşehir'e bağlanmasının ve imza yetkisinin Alaşehir'e bırakılmasının haksızlık olduğunu ifade etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Salihli İlçe Başkanı Gündüz Aydın yaptığı yazılı açıklamada Salihli'de bulunan Kadastro Biriminin Alaşehir'e bağlanmasının ve imza yetkisinin Alaşehir'e bırakılmasının haksızlık olduğunu ifade etti.

Kadastro Biriminin Alaşehir'e bağlanmasının ve imza yetkisinin Alaşehir'e bağlanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan BBP Salihli İlçe Başkanı Gündüz Aksoy, "Köyleri ile birlikte 155 bin nüfuslu Salihli'nin 99 bin nüfuslu Alaşehir'e bağlanması ve Salihli Merkez Köy ve Kasabalarda bulunan vatandaşlarımızın kadastro ile ilgili işleri için Alaşehir'e gönderilmesinin mantıklı bir açıklamasını bekliyoruz." dedi. Aydın, sözlerine şöyle devam etti. "Daha önce Alaşehir Kadastro Müdürlüğü iken Salihli Alaşehir'e bağlı bir alt birim idi. Geçen yıllarda yapılan bir uygulama ile ilçelerde bulunan bütün Kadastro Müdürlükleri kaldırılmış ve ilçeler birer birim haline dönüştürülmüştü. Bu şekilde Salihli ile Alaşehir her iki ilçemiz de Manisa'ya bağlı bağımsız birim olmuşlardı. Yoğun bir iş gücünün olduğu Salihli Kadastro Birimi, geçtiğimiz hafta alt birime dönüştürülerek imza yetkisi alındı ve Alaşehir'e bağlandı. Alaşehir'den haftanın belirli günleri Salihli'ye gelecek olan yetkili mühendisin birikmiş dosyaları imzalaması sorunları çözmeyecektir. Bu söz konusu günler haricinde acil imza işi olanlar Alaşehir'e giderek evraklarını imzalatacaklardır. Bu da Salihli'ye cezadır ve vatandaşımıza yapılan işkencedir."

"SALİHLİ SAHİPSİZ MİDİR?"

"Salihli Kadastro Birimi hangi sebeple Alaşehir'e bağlanıyor?" diye soran BBP İlçe Başkanı Aydın, bu konunun derhal düzeltilmesini istedi. Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "Hem nüfus, hem de arazi bakımından Alaşehir'den büyük olan İlçemiz asla sahipsiz değildir. Ben buradan Ak Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul'a ve Manisa Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş'a sesleniyorum. Sayın Başkanım, Sayın Milletvekilim! Salihli'nin sahipsiz olmadığını gösterin. Her gün binlerce işçimizi Alaşehir'e çalışmaya göndermeyi kabullenemezken; şimdi de bir devlet dairesini imza yetkisinin alınarak Alaşehir'in bir alt birimi haline konulması Salihli'nin kaderi olamaz. Bir yetkili çıkıp bu uygulamayı kamuoyuna açıklamalıdır. Salihli'nin kaderi bu olmamalı. Bu uygulamayı Büyük Birlik Partisi olarak şiddetle protesto ediyor ve kınıyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Alaşehir Salihli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title