Haberler

Başkan Atila Derse Girip Bornova'yı Anlattı

İzmir’de, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Marka Yönetimi ve Pazarlama Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin ders konusu ’Bornova’ oldu.

İzmir'de, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Marka Yönetimi ve Pazarlama Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin ders konusu ' Bornova' oldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, Bornova'yı ve çalışmaları anlattı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Marka Yönetimi ve Pazarlama Yüksek Lisans Programı öğrencilerine Bornova'yı anlattı. Bornova'nın yıllar boyunca daha çok sanayi ve eğitim kenti kimliğiyle tanındığı ifade eden Başkan Atila, yaptıkları çalışmaları anlattı. Atila, "Son üç yılda yaptığımız çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projelerle spordan sanata, turizmden sosyal işlere; pek çok alanda marka haline geldik. Dünyaca ünlü Conde Nast Traveller Dergisi editörleri Bornova'yı yükselen değer olarak seçip sayfalarında yer vererek farklı kıtalardaki okuyuculara tanıttı" dedi.

Başta Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden olan Ege Üniversitesi olmak üzere üniversitelerle her zaman işbirliği içerisinde olduklarına dikkat çeken Başkan Olgun Atila, pek çok projelerinde öğrencilerden ve akademisyenlerden destek aldıklarını ifade etti. Bornova Belediyesinin Ege Üniversitesi ile birlikte hazırlanan Stratejik Planında en önemli unsurların turizm, tasarım ve inovasyon olduğunu belirten Başkan Atila, "Yıllar boyunca daha çok sanayi ve eğitim kenti kimliğiyle tanınan Bornovamız, son üç yılda yaptığımız çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projelerle spordan sanata, turizmden sosyal işlere; pek çok alanda marka haline geldi. Cephe giydirmelerinden grafiti çalışmalarına, kent mobilyalarından peyzaj uygulamalarına birçok konuda çalışma yapan müdürlük, sanatı sokağa taşıdığı projelerle Bornova'ya ayrı bir renk katıyor" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu yıl içerisinde hizmete açtıkları Bornova Stadı ve Atatürk Spor Kompleksi ile sayesinde kısa sürede sporda İzmir'in merkezi haline geldiklerini sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi Olgun Atila Bornova İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title