Haberler

Başkan Atila: "Bornova'nın Turizm Potansiyeli Harekete Geçmeli"

Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan’ı ziyaret etti.

Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan'ı ziyaret etti. Başkan Atila, Bornova'nın turizm potansiyelini harekete geçireceklerini söylerken, Kaymakam Dr. Kadri Canan başarı dileklerini iletti.

Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan'ı ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Fatma Doğru ve CHP'li Bornova Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Bornova'da daha iyi hizmetlerin üretilebilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu.

Bornova'nın çok dinamik bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, "İlçemiz üniversite ve sanayisiyle öne çıkıyor. Biz, Homeros Vadisi, Yeşilova Höyüğü, tarihi evleri ve doğal güzellikleri ile Bornova'nın aynı zamanda bir turizm kenti olması için çalışacağız. İlçemizin turizm potansiyelini harekete geçireceğiz." dedi. Bornova'yı kendilerine oy verip vermediğine bakmadan tüm vatandaşlarla birlikte yönetmeyi amaçladıklarını hatırlatan Başkan Olgun Atila, "Seçimde vatandaşlarımızın oylarını aldık, şimdi de fikirlerini alacağız. Güleryüzlü belediyecilik anlayışı doğrultusunda herkesi kucaklayan bir yapı oluşturacağız" diye konuştu.

Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan da, Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila'yı göreve seçilmesinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Bornova'ya hepbirlikte güzel hizmetler yapacaklarının altını çizen Dr. Kadri Canan, "Bornova hareketli yapısından dolayı hizmete çok ihtiyaç duyan bir ilçe. Başkan Atila'ya görevinde başarılar diliyorum" dedi.

CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru da Bornova'da seçim dönemini sıkıntısız atlattıklarını belirterek, "Güzel bir seçim dönemi geçirdik" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yüksek Kadri Canan Olgun Atila Bornova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title