Haberler

Başkan Ataç Stk'larla Buluşmayı Sürdürüyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç sivil toplum kuruluşları (STK) ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Alanyurtlular Derneği, Karatepe Sosyal Yardımlaşma Derneği, Elektrik Mühendisleri Odası, Liberal Demokrat Parti (LDP) Eskişehir İl Başkanlığı, Dorlion Arama Kurtarma ve Yumurcak Anaokulu yöneticileri Başkan Ataç'ı ziyaret etti.

Dernekler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ağırlamaktan mutluluk duyduğu söyleyen Ataç, "Vatandaşlarımızın özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bir kentin geleceğine ancak kentin kendisi karar verebilir. Eskişehir bu anlamda aktif yurttaş ve sivil topluk kuruluşları yönünden çok şanslı bir şehir. Sık sık bir araya geliyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Her zaman söylediğim gibi kapım herkese açık" ifadelerini kullandı.

ivil toplum kuruluşları temsilcileri, Başkan Ataç ile sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu. Zaman zaman belediyelerin çalışmalarından bahseden Ataç, konuklarının dilek ve önerilerini de dinledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Karatepe Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title