Haberler

Başkan Ataç, İzmir'de Sosyal Demokrat Belediyeciliği Anlattı

Tepebaşı Belediyesi Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İzmir programı kapsamında üniversite öğrencilerinin daveti üzerine “Sosyal Demokrat Belediyecilik” üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediyesi Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İzmir programı kapsamında üniversite öğrencilerinin daveti üzerine "Sosyal Demokrat Belediyecilik" üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Ege Bölgesinde Cumhuriyet Halk Partisi Üniversite Örgütlenmesini yürüten üniversiteli gençlerin her hafta gerçekleştirdiği düşünce toplantısına konuk olan Başkan Ataç, Sosyal Demokrat Belediyecilik ve Tepebaşı Belediyesi'nin yakaladığı başarıyı gençlerle paylaştı.

Gençlerin sorularını da yanıtlayan Başkan Ataç, yerelden genele bir örgütlenme modelinin her zaman başarıyı getireceğine dikkat çekerek "Tepebaşı Belediyesi olarak insanı merkeze alan bir bakış açısı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Klasik belediyecilik anlayışı dışında, değişen dünyanın ihtiyaçlarını göze önüne alarak, spor, sanat, kültür, eğitim, istihdam, çevre gibi konular başta olmak üzere geleceğe yatırım yapıyoruz" dedi.

Gençlerin "Diğer sosyal demokrat belediyelere mesajınız var mı?" sorusuna "Ayrım yapmadan herkesin belediyesi olmayı başarsınlar. İnsana dokunsunlar" sözleriyle yanıt veren Başkan Ataç, Egeli gençleri en kısa zamanda Tepebaşı Belediyesi'nin projelerini yerinde incelemeleri için Eskişehir'e davet etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tepebaşı İzmir Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title