Haberler

Başkan Atabay "Belediyenin Röntgenini Çekeceğiz"

10 Nisan 2014 tarihinde mazbatasını alarak görevine başlayan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, makamında ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

10 Nisan 2014 tarihinde mazbatasını alarak görevine başlayan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, makamında ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Atabay, ilk olarak belediye meclis üyeleri ile değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirterek "Belediye birim amirlerimizde raporlarını yazıyorlar. Bu hafta içerisinde raporlar teslim edilir bizde durumumuzu hangi birimde hangi noktada olduğumuzu göreceğiz. Bir hafta içerisinde bir düzen oturtacağız, mükemmeliyetçilik yok ancak olduğunca hızlı ve dikkatli davranacağız. Bir hafta içerisinde belediyenin yeni yapılanmasını bitireceğiz. Olması gereken şekilde yapacağız. Gereken ne ise o yapılacak! Sistemin iyi çalışmasını sağlayacağız" dedi.

"BELEDİYEDEKİ MALİ DENETİMİ KISA SÜREDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Akbük ve Akyeniköy'ün durumu sorulan Başkan Atabay "Akbük ve Akyneiköy bilgi sistemi ile merkeze bağlanacak ve orada yaşayan vatandaşımızın bulundukları noktadan merkezi işlemlerini yapabilmesi sağlanacak. Bunun dışında Fevzipaşa gibi mahallelerimizde ise asgari düzeyde görevli bulundurulacak" dedi.

Belediyenin tüm birimlerine resmi denetleme talep edeceklerini belirten Atabay, "Maliye denetimini kısa sürede sonlandırıp, mali anlamda yaşadığımız sıkıntıları ilgili kurumlar ile yapılandırmaya gideceğiz. Belediyedeki mali denetimi kısa sürede gerçekleştireceğiz. Borçlar konusunda sizden fazla bilgimiz yok. Belediye hizmetlerinin durmaması noktasında ne gerekiyorsa yapacağız. Öncelikle Bir nevi belediyenin MR ve röntgen çektireceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title