Haberler

Başkan Asya'dan Öğretmenlere Karanfil

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Öğretmenler Günü dolayısıyla Fatih Ortaokulu öğretmenlerine karanfil dağıttı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Öğretmenler Günü dolayısıyla Fatih Ortaokulu öğretmenlerine karanfil dağıttı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Fatih Ortaokulu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Feyat Asya, öğretmenlere karanfil dağıtarak günlerini tebrik etti. Okul Müdürü Aydın Güngör tarafından karşılanan Başkan Asya, ilk olarak bir sınıfı ziyaret etti. Burada öğrencilere hitap eden Asya, öğretmenlerin değerli varlıklar olduğunu, onlara hak ettikleri saygının gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Konuşmasının ardından sınıf öğretmenine karanfil hediye eden Başkan Asya, Öğretmenler Günü'nü tebrik etti.

Daha sonra öğretmenler odasını ziyaret eden Başkan Asya, burada öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Öğretmenliğin önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Asya, "Ülkemizin her köşesinde büyük fedakarlıklar göstererek eğitim öğretim faaliyetini sürdüren, çocuklarımıza ve gençlerimize hak, adalet, sevgi, saygı gibi yüce değerleri davranış haline dönüştüren; gelişmeleri, yenilikleri takip edebilecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizi sadece Öğretmenler Günü'nde hatırlamak yeterli değildir. Her zaman sizlerle beraber olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sizlerin imkanlar dahilinde bizden istediğiniz her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Yapıcı eleştirileriniz bize yol gösterecektir" dedi.

Belediyenin çalışmalarına da değinen Başkan Asya, "Allah'a şükürler olsun ki seçim sürecinde dile getirdiğimiz birçok projemizi 1,5 yılda programa aldık. Bir kısmını hayata geçirdik, bir kısmı da yapım aşamasındadır. Daha birçok eksiğimizin olduğunu kabul ediyorum. Ama emin olun ilimizin eksikliklerinin birçoğunu elbirliği ile gidereceğiz. Bu anlamda sizlerin de desteğini bekliyoruz. Bir toplumun bilinçlenmesindeki en önemli aktörler sizlersiniz. Yetiştireceğiniz yeni nesiller ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin umududur. Bu duygularla hepinizin Öğretmenler Günü'nü kutlar, şükranlarımı sunarım" diye konuştu.

Başkan Asya, konuşmasının ardından öğretmenlere tek tek karafil dağıttı. Başkan Asya, öğretmenlerle toplu fotoğraf çekiminden sonra okuldan ayrıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Güngör Feyat Asya Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title