Haberler

Başkan Arslan'dan Ata Sanayi Esnafına Ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve beraberindeki heyet Ata Sanayi'de incelemelerde bulundu.

Çiğli ilçesinde bir çok noktada düzenli aralıklarla esnaf ziyareti yapan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu kez Ata Sanayi'de faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Arslan'a ziyaretinde, Ata Sanayi yöneticileri, başkan yardımcıları, zabıta müdürü, temizlik işleri müdürü ile zabıta personeli eşlik etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Hasan Arslan, belediye uygulamaları hakkında da bilgiler verdi. Bazı esnaflarda, Başkan Arslan'a şikayetlerini iletti.

Göreve geldikleri günden bu yana esnaflarla her türlü iş birliğini önemsediklerini ve onların sorunlarına karşı duyarsız kalmadıklarını belirten Başkan Arslan, "Çiğli'de büyük bir değişim ve dönüşüm başlamıştır. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölge olarak gelişmemizde çok önemli bir role sahipler. Ata Sanayi daha modern ve yaşanabilir bir Çiğli için önemli bölgelerimizden biridir. Herkesin kurallara uymaya ihtiyacı var. Çiğli'yi güzelleştirmenin yolu hep birlikte adım atmaktan geçer. Herkes temizlik anlamında üzerine düşeni yaparsa inanın çiçek gibi yaparız Ata Sanayimizi. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Çözüm bulunması noktasında hep yanınızdayız. İstiyoruz ki ortak bir mekanizmayla ortak bir irade geliştirelim ve temiz bir çevrede yaşayalım. Daha güzel, daha temiz bir Çiğli için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Arslan Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title