Haberler

Başkan Anlayan ve Ekibinden Çoruh'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği’ne atanan Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi Av.Ahmet Çoruh’a ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne atanan Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi Av.Ahmet Çoruh'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Başkan Anlayan'a Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, Reyhan Mollaoğlu, İbrahim Eroğlu, Fatih Erişmiş, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Günal, Ruhan Çaykara ve Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün eşlik etti.

Ziyarette ilk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Av. Ahmet Çoruh'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, "Ahmet Çoruh arkadaşımız Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevine atandı. Kendisini öncelikle tebrik ediyorum. Tabi bu görevi kendisine tevdi eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz kurulduğu günden bu yana bu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevini yine bizim arkadaşımız Süleyman Tomakin arkadaşımız yapıyordu. Eşinin milletvekili adayı olması vesilesiyle bu görevi bıraktı ama meclis üyeliğine devam ediyor. Yine beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadarki emeklerinden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Tabi artık bundan sonra bu görevi Fatsa Belediyesi Meclis Üyemiz aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa kontenjanından Ahmet Çoruh arkadaşımız yürütecek. Ahmet Çoruh ile beraber yıllardır beraber hem siyaset yapıyoruz hem belediye meclis üyesi olarak da Fatsa Belediyemizde beraber görev yapıyorduk. Avukat kimliği ile de belediyecilik noktasında tecrübeli bir arkadaşımız ben inanıyorum ki bu görevi en iyi şekilde yapacaktır. Fatsalı olması elbette ki bizleri memnun etmektedir ama sonuçta bütün Ordu ilimizin hizmetlerine vekillik yapacaktır. Bütün ilçelerimizi hakkaniyetle takip ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'ı da en iyi şekilde temsil edecektir. Ben buna yürekten inanıyorum. İnşallah çok güzel hizmetleri Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz bey ile birlikte yapacağız hem Fatsamıza hem Ordu'muza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

"BU GÖREVE GELMEMDE HÜSEYİN ANLAYAN'IN BÜYÜK TEVECCÜHÜ OLMUŞTUR"

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Belediye Başkan Vekili Av. Ahmet Çoruh ise ziyaretlerinden dolayı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve ekibine teşekkür ederek, "Fatsa Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimizle beni bu ziyaretten dolayı mutlu ettiler. Yol arkadaşlarımızla bir yıldan bu yana çalışıyoruz. Fatsa Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Anlayan'ın da dediği gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'ın Fatsa ilçemize göstermiş olduğu teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum, sağ olsun. Aynı zamanda Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'ı da unutmamak lazım. 2009 yılında Fatsa Belediye Meclis Üyeliği görevine gelmem de kendisinin büyük bir teveccühü olmuştur. Bu anlamda da kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu zor ve onurlu bir görev. Rabbimden yardım diliyorum. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'ın ustalık döneminde bize çok şey katacağına, yardımlarını bizden esirgemeyeceğini inanıyorum ve tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Enver Yılmaz Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title