Haberler

Başkan Anlayan'a Ziyaretler Devam Ediyor

Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi esnaflarıyla birlikte Belediye Başkanı Anlayan'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi esnaflarıyla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyük Sanayi Sitesi yönetimini ve esnafları meclis odasında ağırladı. Büyük Sanayi Sitesi'nden en yaşlı bir usta, Başkan Anlayan'a bir buket çiçek takdim etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Başkan Hüseyin Anlayan, "Bütün Fatsa olarak 30 Mart'ta güzel bir seçim yaptık. Vatandaşlarımız büyük bir coşku yaşadı, biz de bu coşkuya yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız bu mutluluğu bizimle paylaşmak istiyor bizler de buna yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız belediyemize gelerek bizleri ziyaret ediyorlar biz de fırsat buldukça mahallelerimizde teşekkür ziyareti yapıyoruz. İnşallah Büyük Sanayi Sitemize de geleceğiz. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz 10 sene içersinde herkesle sıcak diyalog içerisinde yaptık hizmet yapmaya çalıştık. Bunun en büyüğünü en güzel örneklerinden birisi de Büyük Sanayi Sitemizdir. Ben gerçekten gösterdiniz muhabbete çok teşekkür ediyorum dolayısıyla bundan sonra da aynı güzellik devam edecek. Bizim diyalogumuz çok güzel ama Serdar Başkan ve Mustafa İşbilir arkadaşımızın meclis üyesi olması ile bu diyalogumuz biraz daha resmileşti. Dolayısıyla bundan sonra daha güzel olacak hizmetlerimiz olacak, muhabbetimiz bundan sonra devam edecek ve bu 5 yılı böyle tamamlayacağız. Üçüncü döneme seçilmiş olmak bizleri elbette ki mutlu etti, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz bu sorumluluğumuzun farkındayız. Bu bize bir yük yükledi bunun farkındayım sonuçta ben tek başıma değil hep birlikte bu yükün altından kalkacağız. Bize daha fazla çalışmak düştü yapacak başka bir şey yok. Ordu Büyükşehir'in de bizimle birlikte olması Ordu için büyük bir şans" dedi.

Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman ise Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Belediyemiz bize bakıyor, biz de belediyemize gereken desteği veriyoruz. Bu güzelliğinizin devamını diliyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title