Haberler

Başkan Altungün'den Beldelere Ziyaret

Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Kuşadası'na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı beldelerini ziyaret ederek, belde halkı ve esnafıyla görüştü.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası'na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı beldelerini ziyaret ederek, belde halkı ve esnafıyla görüştü.

Yerel seçimlerin ardından Büyükşehir yasası kapsamında Kuşadası ile bütünleşecek olan Davutlar ve Güzelamlı beldelerinde halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Altungün'e belde sakinleri ve esnaf büyük ilgi gösterdi. Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel ve CHP ilçe Başkanı Soner Kaplan ile partililerin de katıldığı ziyaretlerde her iki beldede vatandaşların ve esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Altungün, "Yeni süreçte Davutlar ve Güzelçamlı beldeleri Kuşadası markası altında birleşecek. Artık bir ve tek olacağız. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title