Haberler

Başkan Altınok Öz, Personelinin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Meltem Şahin ve Orhan Gültekin’in nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan Meltem Şahin ve Orhan Gültekin'in nikahını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikah törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Şahin'in mesai arkadaşları ile genç çiftin aileleri ve yakınları katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün meşhur süveterinin benzerini giyerek nikah törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, aile cüzdanını çiçeği burnunda çifte takdim ederken şunları söyledi: "Üzerimdeki süveteri biliyorsunuz. Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü ile çektirdiği fotoğraflarda giydiği süveterin benzeri Bence bu süveterden hepiniz edinin ve siz de kendi çocuklarınız ile Mustafa Kemal Atatürk'ün Ülkü ile çektirdiği gibi fotoğraflar çektirin, albümünüzün en güzel yerinde dursun o fotoğraf. Cumhuriyetçi, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çocuklar yetiştirin. Bu konuda Cumhurbaşkanımıza katılıyorum üç, beş çocuk istiyorum, Atatürkçü, milliyetçi ve vatanını seven nesiller olsun. Sizleri tebrik ediyorum". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kartal Belediyesi Bülent Ecevit Altınok Öz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title