Haberler

Başkan Altınok Öz: "Önce İnsan"

İnönü Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Önce insan” diyerek yeni projeler hayata geçirdiklerini ve aynı anlayışla yola devam edeceklerini söyledi.

İnönü Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Önce insan" diyerek yeni projeler hayata geçirdiklerini ve aynı anlayışla yola devam edeceklerini söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi'nde halkla buluştu. Burada esnafı ziyaret eden Başkan Altınok Öz, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Kartal halkının daha iyi koşullarda hizmet alabilmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Altınok Öz, her ay düzenli toplantılar yaparak mahalle sorunlarını dinlediği ve çözüme ulaşılması için gerekli çalışmaların yapılması konusunda yardımcı olduğu muhtarların çalışma alanlarına yenilerini eklediklerini belirtti.

Kartal Belediyesi tarafından yaptırılan 4 yeni muhtarlık binasından birinin Esentepe İnönü Caddesi Hakan Sokak'ta bulunduğunu hatırlatan Başkan Öz, halkın daha iyi koşullarda, rahat, huzurlu ve gönül rahatlığı içinde her türlü hizmeti alabilmeleri için önümüzdeki dönem de gerekenlerin yapılacağını ifade etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbeti sırasında projelerini de anlatan Başkan Altınok Öz, 5 yıldır Kartal'ı halkla birlikte yönettiklerini, "Önce insan" diyerek yeni projeler hayata geçirdiklerini ve aynı anlayışla yola devam edeceklerini söyledi.

ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ DİŞ SAĞLIK HİZMETİ

Çocuk ağız sağlığının göz ardı edilmemesi gereken bir konu olduğuna dikkat çeken Başkan Altınok Öz, "Çocuklarımız, ağız sağlığına önem vermeyi alışkanlık edinsinler, bu konuda bilinçli olsunlar diye Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni açtık. Burada, 7-12 yaş grubundaki çocukların ağız ve diş sağlığının takip ve tedavisi ücretsiz yapılacak" dedi.

Kartal'da 5 yılda yeşil alanları iki kat arttırdıklarını belirten Başkan Altınok Öz, "Göreve gelir gelmez, Kartal'da park ve yeşil alanların artması için çalıştım. 5 yılda Kartal genelinde 51 yeni park yaptık. Kartal'ın daha birçok yerinde park projemiz önümüzdeki dönemde gerçekleşecek. Hedefimiz, Kartal'ı yeşil alan konusunda dünya standartlarına yaklaştırmak. 2013 yılında Kartal'ın en büyük parkı olan Mehmet Ali Bükü Parkı'nı CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte hizmete açtık. Ayrıca 2010 yılında Kartal Belediye Spor'a ait 5000 metrekarelik bir futbol sahası yaptık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınok Öz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title