Haberler

Başkan Altınok Öz, Öğrenci Velileriyle Buluştu

İhsan Zakiroğlu İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrenci velileriyle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni nesillere daha çağdaş bir Kartal bırakacaklarını söyledi.

İhsan Zakiroğlu İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenci velileriyle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni nesillere daha çağdaş bir Kartal bırakacaklarını söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İhsan Zakiroğlu İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenci velileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Altınok Öz'ün öğrenci velileriyle yaptığı görüşmeye CHP İstanbul Milletvekili Osman Taney Korutürk ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Öğrenci velileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Altınok Öz, velilerin sorunlarını dinleyerek Kartal'da yapılan çalışmaları anlattı.

Çocuklara gösterdiği hassasiyeti her fırsatta dile getiren Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Amacımız çocuklarımızın güvenle sağlıklı bir ortamda bakılması, iyi beslenmeleri, hayatın ilk öğretilerini doğru almaları, anne babaları çalışırken mutlu bir ortamda yetişmelerini sağlamaktır. Çocuklarımız bizim emanetçilerimizdir. Yeni nesillerimize daha çağdaş bir Kartal bırakacağız" dedi.

Kartal'da çocuklarla yönelik projeleri hayata geçiren ve 5 yılda 230 projeye imza atan Başkan Altınok Öz, her mahalleye bir çocuk gelişim merkezi için çalıştıklarını, 2009 yılında 1 olan Çocuk Gelişim Merkezlerini 11'e çıkardıklarını vurguladı. Başkan Öz, "Çocuk Gelişim Merkezleri ve Gündüz Bakımevleri kurduk. Her Mahalleye Bir Gelişim Merkezi hedefimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Daha önce 1 adet olan gelişim merkezine ek olarak Atalar, Petrol İş, Kordonboyu, Hürriyet, Uğur Mumcu, Cumhuriyet ve Gümüşpınar Mahallelerimize 10 adet yeni merkez açarak Çocuk Gelişim Merkezi ve Gündüz Bakımevi sayımızı 11'e çıkardık. Çocuklarımızın rahatça oynayabilmeleri ve iyi vakit geçirebilmeleri için onlara oyun alanları kazandırdık. Kartalımız da çeşitli park ve kamusal alanlara 103 adet çocuk oyun grubu kurduk. Okullarımıza bakım onarım çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve oyun grupları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Çocuklarımıza yönelik kültürel etkinliklerimizin yanı sıra satranç, yelken, dağcılık, futbol, basketbol olmak üzere sportif etkinliklerimizi de sürdüreceğiz. Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Can Geyran Deniz Kabukları Müzesi ile tarihi 400 milyon yıl önceye dayanan dünyanın her yerinden irili ufaklı 300 tür deniz kabuğunun çeşidinin sergilendiği müzeyi hizmete açtık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Taney Korutürk Süleyman Altınok Altınok Öz Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title