Haberler

Başkan Altınok Öz, Kartal'ın En Büyük Parkı Olacak Alanda İncelemelerde Bulundu

Yakacık’ta Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulunan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bizim dönemimizde, yeşil alanlar iki kat arttırılmıştır” dedi.

Yakacık'ta Kartal'ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulunan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Bizim dönemimizde, yeşil alanlar iki kat arttırılmıştır" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yakacık'ta bulunan ve Kartal'ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu. Başkan Altınok Öz, Yakacık Havuz Sokak yanındaki park alanında çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimatlar verdi. Parkta yer alacak havuzun mozaik yapımını da inceleyen Başkan Altınok Öz, parkın ilçede yapımı devam eden projelerden bir tanesi olduğunu belirtti. Parkın tamamlanması ile Kartal'ın deniz ve Adalar manzaralı en büyük parkı olma özelliğini kazanacağını söyledi.

"KARTAL'IN EN BÜYÜK PARKI OLACAK"

Başkan Altınok Öz, göreve geldikleri 2009 yılından itibaren yeşil alanlar ve parkların sayısında önemli bir artış olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Bizim dönemimizde, yeşil alanlar iki kat artırılmıştır. Bu park yapılana kadar Kartal'ın halen 12 dönüm arazi üzerinde en büyük parkı olma özelliğini taşıyan 'Mehmet Ali Büklü Parkı' yerini 17 dönüm arazi üzerine yapılan Yakacık'taki bu parkımıza bırakacak. İnşallah ileride daha büyük parklar da yapacağız."

"TÜM BİRİMLERİMİZLE KARTAL İÇİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ"

Başkan Altınok Öz, bu park ile birlikte bütün çalışmaları bizzat takip ederek bilgi aldığını ve çalışmaların hızla ilerlediğini belirtti. Op. Dr. Altınok Öz, "Tüm birimlerimizle Kartal için özverili çalışmalar yürütmekteyiz" dedi.

"PROJELERİMİZ İNSAN ODAKLIDIR"

Başkan Altınok Öz, park içerisinde farklı etkinlik alanlarının olacağını belirterek, "Yakacık, çok güzel bir parka kavuşacak. Kartal'da yeşil alanların artırılması için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Doğaya, çevreye, insana bakışı ve yaklaşımı ile 'Sosyal Belediyeciliğin' başarılı proje örneklerini Kartal'da uyguladık. Bundan sonra da uygulamaya devam edeceğiz. Kartal Belediyesi olarak projelerimiz insan odaklıdır" diye konuştu.

Yakacık Parkı bittiğinde içerisinde 800 metrekare futbol sahası, üç ayrı çocuk oyun alanı, bir tanesi büyük olmak üzere üç adet amfi, büyük amfi etrafında gezilebilecek meydan, oturma-dinlenme alanları, seyir terasları, kitap okuma alanları yer alacak. Parkta ayrıca, sıhhi bitkiler, yenilebilir bitkiler, kokulu bitkiler ile bir de havuz olacak. Ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının da tamamlanması ile Kartal Yakacık'ta halkın deniz manzaralı yeni bir gezi ve dinlenme alanı olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınok Öz Yakacık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title