Haberler

Başkan Altınok Öz'e Kartal Gönüllüleri Platformundan Ziyaret

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Hülya Çimen Koyun ve yönetim kurulunu ağırladı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Hülya Çimen Koyun ve yönetim kurulunu ağırladı.

Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Hülya Çimen Koyun ve YÖnetim kurulu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti. Görüşmede Platform Başkanı Hülya Çimen Koyun, "Kartal'da yaptığınız çalışmaları bize gurur veriyor. Kartallılar olarak sizlerin ve ekibinizin her zaman yanınızdayız, platformumuza verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere ayrıca Kartal Gönüllüleri Platformu adına teşekkür ediyorum" dedi.

"Kartal, sanat ve kültür ağırlıklı bir kimliğe bürünecek"

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de projeler hakkında bilgi vererek, "Oyuncak Müzesi ile ilgili eserlerin çoğu geldi ve depoda bekliyor. Yakacık'ta hastanenin yanında bir masal evi yapıyoruz. Bu eserler de orada sergilenecek. Sunay Akın'da bu projenin içinde Cevizli Meydanı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Havuzlu Park, Yaşlı Bakım Evi gibi projelerimiz ile Kartal'ın güzel görüntüsü daha da güzelleşmekle beraber sanat ve kültür ağırlıklı bir kimliğe bürünecek. Yaptığımız projeler, her şey Kartal ve Kartal halkı için, Kartal'ı seviyorum" ifadelerini kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınok Öz Kartal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title