Haberler

Başkan Altınok Öz'den Erzincan'a Ziyaret

Erzincan’a giden Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz, Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar’la, Ulalar Belediye Başkanı İsmail Can’ı ziyaret etti.

Erzincan'a giden Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz, Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar'la, Ulalar Belediye Başkanı İsmail Can'ı ziyaret etti.

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz, kardeş belediyeleri ziyaret etmek ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla sürdürdüğü Erzincan ziyaretindeki temaslarına devam ediyor. Başkan Altınok Öz, Erzincan gezisinin ikinci gününde Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar ile bir araya geldi.

Bir süre Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar'la makamında sohbet eden Başkan Altınok Öz, ardından beraberindeki heyet ile birlikte Refahiye şehir merkezini gezdi. Refahiye Belediye Başkanı Çınar, gezi sırasında Refahiye hakkında Başkan Altınok Öz'e çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü karşılarında gören Refahiyeliler; Başkan Altınok Öz ile sohbet etti. Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, gezinin sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün ikinci durağı ise Erzincan Cemevi oldu. Başkan Altınok Öz, cemevini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve beraberindeki heyet sonrasında Erzincan Ulalar Belediye Başkanı İsmail Can'ı ziyaret etti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Ulalar Belediye Başkanı İsmail Can, Başkan Altınok Öz'e teşekkür etti. Erzincan Ulalar da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Altınok Öz, Kartal'da yaptığı projeleri ve hizmetleri İsmail Can'la paylaştı.

Başkan Altınok Öz, gelecek yıllarda da karşılık anlayış ve saygı ile sürdürülen ilişkilerin devam edeceğini ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınok Öz Erzincan Refahiye Kartal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title