Haberler

Başkan Altınok Öz: "Bu Sizin Eseriniz"

Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya katılan Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz, mührünü göstererek, "Bu sizin eserinizdir" dedi.

Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya katılan Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz, mührünü göstererek, "Bu sizin eserinizdir" dedi.

Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz, 30 Mart yerel seçimler sonrası CHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, İstanbul Milletvekilleri Müslim Sarı, Kadir Gökmen Öğüt, İl Başkan Yardımcıları Özgür Nas, Doğan Çakmak, İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi de yer aldı.

Mühre teşekkür etmek için kürsüye çıktığını söyleyen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Bu sizin sayenizde alınmıştır. Bu sizin eserinizdir. Örgütümüz ile gereğini yaptık. Hep birlikte kazandık. Ankara'yı seyrettik ama Kartal'ı seyrettirmedik. Her kademede yaptıkları hamleler karşılarında sizleri bularak eridi. Bundan sonra defansa geçecekler ve 3-0, 4-0, 5-0 'ı önlemek isteyecekler. Her ay muhtarlarımızla ve mahalle birim başkanlarımızla toplanacağız. İnönü'nün dediği gibi 'Hata yaparız da bir hatayı ikinci kere yapmayız.' . Her biriniz fahri müfettiş olacaksınız, çalışanı ve çalışmayanı ayırt edeceksiniz. Nerede bir çukur var, nerede yapılması gerekli bir iş var söyleyeceksiniz" dedi.

"Gaye 2019'u kazanmak" diyen Altınok Öz, " Ben balkon konuşması yapmıyorum biliyorsunuz. Beş yıl boyunca yüzünüzü kızartacak hiçbir şey yapmadım, yapmayacağım. Hep yüzünüzü ağartacak işlere imza attım. Yerelde 100 bin gazete bastılar, iftiralar attılar ve hatta bu ters tepti. Kartal Belediye Başkanı hep halkı ile beraber oldu. Bunu kabullenmek zorunda kaldılar. İyi bir tedavi, iyi bir teşhisten geçer. Teşhisi de, tedaviyi de iyi yaptığımız için bu mührü halk bize verdi. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Ali Yücel Altınok Öz İstanbul Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title