Haberler

Başkan Altepe'ye Yeşilay'dan Ziyaret

Büyükşehir Başkanı Recep Altepe, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Mehmet Raci Arvas ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Başkan Altepe,  çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bir yaşam için çalışmalarını sürdüren Yeşilay'ın her zaman yanında olduklarını söyledi.

Yeşilay'ın toplum sağlığının korunması açısından çok önemli olduğunu ve beraber faydalı birçok projeye ortaklaşa imza atacaklarını ifade eden Başkan Altepe, şöyle konuştu:

"Yeşilay'ın 95. kuruluş yıldönümünün hayırlı olsun. Kurulduğu günlerde Kızılay'la eşdeğer haklara sahip olan fakat bir türlü arzulanan gelişmeyi gösteremeyen kurum son yıllarda atağa geçti. Sergilenen duruşun toplumun büyük çoğunluğu tarafından beğeniyle karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin de toplum sağlığı açısından birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atmaktadır. Bundan sonra Yeşilay ile birlikte omuz omuza faydalı birçok çalışmaya imza atacağız. İlk olarak Yeşilay Bursa Şubesi için restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere olan Reyhanpaşa Hamamı'nı merkez olarak tahsis edip, burada kurum yetkilileriyle birlikte toplum sağlığının artırılmasına yönelik yoğun programlar düzenleyeceğiz. İnşallah hep birlikte, özellikle çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklar korunmasına yönelik, hayat kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar kurumun sürdürdüğü rutin faaliyetleri, daha da kurumsallaştırarak etkin hale getireceğiz"

Yeşilay Bursa Şube Başkanı Mehmet Raci Arvas ise 95. kuruluş yıldönümü nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Yeşilay olarak Bursa'da gerçekleştirdikleri hemen hemen tüm faaliyetlerde Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini ve Başkan Altepe'nin özel ilgisini gördüklerini hatırlatan Arvas, gösterilen hassasiyetin artarak sürmesini arzuladıklarını ifade etti.

Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Raci Arvas, kuruluş yıldönümü anısına Başkan Altepe'ye Yeşilay pazubandı takıp, Yeşilay çikolatası hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Raci Arvas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title