Haberler

Başkan Altay, Sanayi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Zafer Sanayi Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından sanayi çalışanları ile bir araya geldi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Zafer Sanayi Camisi'nde kılınan Cuma namazının ardından sanayi çalışanları ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleşen "Cuma Buluşmaları" devam ediyor. Büyük ilgi gören programda vatandaşlar, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birebir görüşerek istek ve önerilerini iletme imkanı buluyor. Cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Zafer Sanayi oldu. Namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gelen istek ve önerileri dinledi. Programda, Başkan Altay'a AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Emeklisinden esnafına, ev hanımından öğrencisine, Selçuklu' da yaşayan herkesin yaşam kalitesini arttırmak için projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Altay, "Selçuklu Belediyesi olarak Türkiye'de en büyük yatırım yapan ilçe belediyelerinden biriyiz. Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi gibi Türkiye'ye örnek projeleri hayata geçirdik. Hemen yanı başımızda bulunan Selçuklu Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Çocuklarımız için kütüphaneler ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için lokaller, sanayi çalışanlarımız için sosyal tesisler üretiyoruz. Daha güzel bir Selçuklu için park ve yeşil alanlar, yüzme havuzları, tenis kortları imal ediyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın sosyal hayatıyla, eğitim, kültür ve spor alanlarıyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu' da yaşamalarını sağlamak" dedi.

Sanayi çalışanlarının sosyal ve kültürel hayatına canlılık kazandırmak için Ali Okutan Sanayi Sosyal Tesisini ilçeye kazandırdıklarını söyleyen Altay, "Ali Okutan Sanayi Sosyal Tesisi, Konya'da sanayi çalışanlarına yönelik yapılan ilk sosyal tesis. Tesisimizde derslikler, mescit, toplantı salonu, çeşitli etkinliklerin yapacağı alanlar bulunuyor. Elmas Kuran Kursu ile yürütülen ortak çalışmalarla sanayi çalışanlarına Kuran ve fıkıh kursları da veriliyor. Sanayide çalışan bütün gençlerimizi tesisimize bekliyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur İbrahim Altay Selçuklu AK Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title